Talvikelit jatkuu ja pari päivää sitten rohkenin lähteä jäälle lenkille. Sen verran on nyt ollut kylmää,että tuohon lähi-jäälle uskaltaa jo mennä. Tai mentiin,kun siellä oli mennyt muitakin.CoolJa sieltä kävellessä saakin justiinsa sopivan sellasen tunnin lenkin. Mukavaa tää talvi,kun tulee vähän vaihtelua lenkkireiteille, pääsee jäälle ja sellaisiinkin "puskiin" ja poluille,missä ei kesä-aikaan tule kuljettua.

Ninosta jäällä on kivaa,mutta kun se on vähän estynyt,ettei se oikein yksin kruisaile ja juoksentele ja mikä lie aakeen laakeen-paikan kammo sille iskeekään,niin tuloksena on aina hermoja repivä riekkuminen ja hihoissa roikkuminen, edelleen, vielä yli viis vee ikäsenä. Tuo riekkuminen on jo muuten aika vähäistä,mutta tuolla jäällä se näkyy iskevän edelleen.HuutoTai no, pulkkamäessä kyllä sai taas tuntea hoffin riekkumisen, voi jumpe,että sattuu,kun hurtta nappaa kesken mäen laskun kyynärpäästä kiinni. Eikä sitä edes saa sitten kiinni, että niivittäis kunnolla. Ja tähtäyskin oli pielessä,kun ei pulkka edes osunut. Näin rentouttavaa talviharrastelua siis meillä.Nolostunut

No,oikeesti me pienistä pöllöilyistä huolimatta nautitaan näistä talvikeleistä ja niiden mukana tuomista ulkoiluhetkistä ja mukavista maisemista.