Aurinko ei kamalasti ole meitä hellinyt,mutta mukavia ilmoja on silti pidellyt. Koska niin monet muutkin,niin sitten mekin, uskallettiin sittenkin jäälle tai siihen jään tuntumaan.Hymy

Torstai..

Nino ja lempparilelu

Mamma pentele,hommas sen puuhun..

Tää on mun!

Perjantai...

Ei voi kun ihmetellä miten sitkeä sissi Miro 2v ja kohta 3kk on..Reippaasti pikkumies tarpoi kolmen tunnin pelto-metsä lenkin mukana,ei paljon pulkassa huilannut. Kilometri-määrä nyt ei huima ollut,mutta rankkaa liikuntaa kuiten. Eväät tais kruunata sekä pojan että koiruuden reissun.

Tarkkana kuin porkkana,missäs ne mummi ja Miro viipyy..

Puuhaa siinä piisasikin,että pysyi lauma koossa.Hymy

Näkyiskö täältä?

Ja loppulenkistä kun vähän jo käy touhu tylsäksi, pitää aina joltain pölliä jokin vaatekappale..Cool

Lauantai...

Yllätys,yllätys,päästiin tällä viikolla hakuilemaan. Tai oikeestaan oli pakko päästä,kun paikkana oli tiedossa vanha saha ja rakennus-etsintää ja se,jos mikä on Ninon juttu. Miten koira voikin käyttätyä raunioilla tai rakennuksilla niin eri lailla kuin metsässä. Luulisi että metsä on helpompi nakki,mutta ei. Nino on kuin kotonaan raunioilla ja näköjään myös rakennus-etsintä on sen juttu. Kerran aiemmin ollaan oltu treeneissä vanhassa navetassa ja se oli onnistunut juttu ja niin meni treenit upeesti tänäänkin siellä sahalla. Ei pelottanut oudot ja epävakaat pinnat ja roju, ei useampi huoneinen toimisto, ei pimeät huoneet,vaan koira oli täynnä etsimisen intoa ja ilmasutkin oli hienot! JES!

Kiire oli kova ja mä en vieläkään ole lukenut kameran käyttöohjeita.. Mutta alla muutama treenikuva.

 

Treenien jälkeen käytiin vielä Niinan ja Sakun kanssa jäällä pien lenkki ja sattuin justiinsa sopivaan aikaan laukasemaan kameran..

Voiko enää paljon fiksumman näköinen hovawart olla..?Nauru