Pyhäaamuna suunnattiin treeneihin kello 9. Meitä oli paikalla vähän,joten otettiin pintahaku-treeni. Ohjeeksi tuli,että etsittävä alue oli tien ja kallion välissä ja Nino reippaana poikana kuunteli ohjeet ja lähti itsenäisesti tarkastelemaan aluetta,harmi vaan,että väärän kallion suuntaan.. Ja minä sitten vuorostaan kutsuin koiraa ja lähdin tarkastamaan aluetta ihan idioottimaisesti.Cool Onneksi ei ole suuria tavoitteita tuolla saralla, jäis oikeet etsittävät hyvin todennäköisesti hukkaan ja hyvässä lykyssä oltas hukassa ite. Mutta siis,matkaan lähdettiin ja pari kertaa sain Ninon lähemmäs mua,mutta sitten se otti ja läks ja juoksi suoraan alueen toiselle laidalle ja sieltä haukku sitten raikasi. Että ihan ei nyt menny ohjeen mukaan,mutta jos jotain positiivista niin koira irtosi,pysyi maalimiehellä ja haukkui koko ajan! Ja oikeesti meillä kaksjalkasilla kesti aika kauan ennen kun oltiin maalimiehen luona.Hymy

Maanantaina vuorossa oli pitkästä aikaa metsälenkki-treffit Sakun kanssa ja ne mentiin aika normaaliin tapaan.

Eilen sitten vuorostaan jälkeiltiin, Katja oli tallannut ihan reilun jäljen Ninolle ja nyt treenattiin keppejä,kun viimeksi ne meinasi unohtua. Jälkitreeni meni ihan mukavasti,aika vauhdilla etenkin alussa tosin,mutta ihan tarkasti ja kepit löytyi. Takana tallaajat vaan huomauttivat,että ohjaaja ei ihan aina muista vaatia koiraa maate kepeillä.NolostunutSekun on periaatteessa se tapa millä Ninon pitäs kepit ilmasta, mutta ilmankos se ei sitä ihan oo oppinu,kun remmin toinen pää lipsuu (niin kuin niiin,niin monessa muussakin asiassa Cool). Ens viikolla taas toivottavasti päästään varsinaisiin treeneihin,jäljestys on niin mukavaa puuhaa.

Tänään on ollut taas metsälenkki- ja fillarointi päivä. Metsässä kaverina oli taas Saku ja normi riekkujaiset. Törmättiinpä metässä siiliinkin, kertaalleen Nino on siihen nokkansa aikoinaan tyrkännyt,joten tällä kertaa sitten taas piisasi hyppiminen ja hilluminen siilin ympärillä. Sen verran se sitten kiinnostaa,että pakko siihen on kuiten vähän energiaa tuhlata. Illalla käytiin kolmisen kilsaa pyöräilemässä,  tuntuu tuossa matkassa olevan koiralle ihan riittävästi näin alkuun. Ihan hyvin matka sujui,lukuunottamatta muutamaa tolppapysähdystä. Nyt sitten menee loppuviikko aika tiiviisti töissä,joten hiljaiseloa taidetaan vietellä.