Eipähän parantunut naaman tulehdus ilman antibioottia,vaan maanantaista niitä on nyt popsittu ja pahalta tuo tulehdus-kohta edelleen näyttää. Ja ruokakaan ei maita. Sekä eilen että tänä aamuna on sitten saanu myös luututa oksennuksia lattialta,että saas nähdä pitääkö antibiootitkin vaihtaa.Otsan rypistysOnneksi helteet helpottaa,niin ei harmita niin paljon,kun ei päästä edes uimaan.

Toissapäivänä sitten sattui taas pieni yhteenotto,olihan edellisestä jo aikaakin..Huuto Mummilassa naapurin spanieli karkas ovesta ja teki pari hyökkäystä Ninon kimppuun, vammoilta vältyttiin tälläkin kertaa,mutta siis miten voi olla näin paskaa tuuria,että kaikki piskit sinkoilee meidän kimppuun!!! Onneksi välillä ollaan tavattu vähän mukavampiakin koiruuksia,kuten Ninosta vallan hurmaava sekarotuinen, eikä se sekarotuisen valkkarikaverikaan paha ollut. Yllätys oli, että vaikka molemmat oli uroksia,toinen leikattu,niin ei tullut ihmeitä kähinöitäkään. Vaikka Nino ei välttämättä oikein sulata noita leikattuja koiriakaan.

Eilen,vaikka nyt sairastupalaisia ollaankin,käytiin  jäljellä. Vähän oli levotonta ja ajoittain epätarkkaa menoa,liekö johtyen ylimääräisestä energiasta,kun ei helteillä olla muuta kuin korttelia kierretty,mutta kepit löytyi ja kului sitä energiaakin sitten kun oli taas ihan kivan mittainen jälki.Hymy Jäljen jälkeen Nino sai vielä leikkiä (tai no liehitellä ja lirkutella) Dalmistyttö-Danin kanssa. Jestas,että oli Nino poika korvat solmussa ja töpö töttöröllä kivasta tyttöseurasta.Nauru