On ollut vähän hektinen viikko, poikkeuksellisesti tälle viikolle mahtuu töistä vaan yksi vapaapäivä,onneksi kuitenkin on ollut osa lyhyitä päiviä ja kummasti sitä tulee kerättyä kaikkea muutakin puuhaa töiden lisäksi. Maanantaina oli Miron nimpparit ja ilta vierähti niitä vietellessä. Tiistaina lähdettiin porukalla taas sienimetsään hirvikärpästen hyökkäyksen kohteeksi. Ninossa ne eivät onneksi viihdy,mutta meissä muissa kylläkin. Mutta kolmen tunnin metsäsamoilun tuloksena oli 2 muovikassillista kanttarelleja ja tietysti myös se pääpointti,eli koiran juoksutus toteutui. Vaikkakin Nino kyllä tällä kertaa lorvaili aika tehokkaasti autojen ja eväskassin luona.. Tiukille meni,mutta ehdittiin vielä jälkitreeneihinkin retken jälkeen ,vaikka piti ajaa "pitäjän" toiselta laidalta toiselle laidalle. Harhaluulo oli se, että Ninon vauhti olis ollu vähäisempää kolmen tunnin juoksentelun jäljiltä. Juu,ei! Kai se ehti siinä ajomatkan ja jäljen vanhenemisen aikana ladata taas akkuja,että jäljellekkin piisasi vauhtia. Mutta jälki (n.300m) meni ihan tuttuun tapaan ja tällä kertaa kaikki kepit nousi. Ja hienosti löysi jäljen pururadan ylityksen jälkeen, jälki kun ei tällä kertaa mennytkään suoraa yli,miten Nino aina kuvittelee.

Tuo otsikko sitten. Ninolle on kasvamassa uusi kaveri (toivottavasti),bestis- Saku on saanut pikkuveikaksi rottis-poika Bonon,ikää 7 vko ja risat. Aivan iki-ihana pikkupenneli.Keskiviikko-iltana käytiin tapaamassa hauvavauvaa ja samalla kurkkaamassa Sakun uusi koti. Ninokin pääsi tekemään tuttavuutta vauvan kanssa. Ekana se ei oikein hoksannut koko pentua,mutta kävi sitten pennun liikkuessa sitä nuuskuttelemassa ja käyttäytyi tosi hienosti.. Loppuvierailusta piti sitten pariin kertaa käydä pennulle vähän epäluuloisesti haukkumassa, ettei nyt ihan taydellisesti menisi reissu, mutta sekin loppui lyhyeen. NIno siis ei syönyt sitä,vaikka mie epäilin vahvasti,että mitähän koko tapaamisesta tulee! Nyt sitten vaan pitää yrittää treffailla usein,että tottuvat toisiinsa. Tulevaisuudestahan ei sitten tiedä miten tulevat juttuun,mutta yritetään ainakin. Muutenkin riitti tuolla reissulla sutinaa,kun piti tutkia vielä Sakun uusi koti-ympäristökin,olikin ihana koti, pihapiiri jossa vaikka mitä mukavaa ja koiratarha. (Mäkin haluun pois rivarista luonnonrauhaan!!! ) Järkyin osuus tais kaveruksille olla sitten se tarhaan joutuminen kahvittelun ajaksi. Siellä ne istuivat tarhan ovella tyrmistyneinä ihan koko ajan molemmat,lellikkipojat.

Ja kun sitä kaikkea ohjelmaa täytyy olla,niin eilinen ilta kuluikin sitten pikaisilla (n. 4 tunnin ) hoffitreffeillä. Aikaa siis vierähti,mutta niinhän se aina kun seura on hyvää ja oltiin myö tehokkaita 6 koiraa hakuili ja 1 esineruutuili tuossa ajassa. NIno pisti taas parastaan ja yleensä ei-ahne, nirso-Nino  ja Maiju ottivat  tiukan väännön kumpa omistaa broileripyörykkä-paketin, kiskoivat sitä ihan tosissaan ja Ninohan sen sitten vei ja mutta mä ketku palautin eväät Maijulle. Sen jälkeen olikin aika hiippailla auton taakse muka nuuskimaan  ja pistellä sieltä omat treenipalkat suihin jo etukäteen. Että tää ketku ei sitten ollut yhtään välkky,jättää nyt sitten oma treenikassi auki ja valvomatta.. Ei muuta sitten kun kerjäämään niitä Maijun pyöryköitä. Hakuilu meni samaan malliin, 2 ukolta Nino oli kiskonut palkkapurkkia käsistä,Katjalla oli purkki piilossa,joten  Nino maistoi vaan hiuspompulaa hiuksista. NO eipä ollu arasteluja tai muita epäluuloisuuksia tällä kertaa. Muuten hommat meni ihan ok, haukku oli vielä normaaliakin huonompaa,mutta saivatpa aivonystyrät töitä,mikä se tärkein juttu  meille on.

Harmi,ettei nyt ole yhtään kuvia viikon touhuista,tulis vähän eloa tähän tekstiin,mutta.. Metsäreissulla oli harmaata, pennun tapaamisen kanssa olin varma,että en pysty kuvaamaan,kun on pidettävä hoffipeto aisoissa ja jätin kameran kotiin suosiolla,turhaan. Ja eilen sitten toisilta unohtui kamera ja toisilta siitä kortti..

Nyt vielä iltalenkille ja latautumaan viikonloppu töihin! Mukavaa viikonloppua!