Synttärit saatiin kunnialla herkuteltua kera maksalaatikko-kakun ja pupunkorvien ja Saku perheineenkin muisti Ninoa herkkupussukalla,että piisaa niitä herkkuja pidemmällekkin ajalle. Näköjään kun ikää pukkaa,niin välineetkin alkaa lahota. Ensin pamahti alkuviikosta valjaat iltalenkillä, tai valjaiden lukko. Sattui tulemaan holtiton koirakaksikko vastaan ja Ninokin kun yritti siinä jo vähän pokkuroida niin pikkasan nyppäsin remmistä ja sitten jo totesinkin,että aha, kädessä on pelkät valjaat ja hihna,ilman koiraa. Yhdellä P-sanalla Nino jatkoi onneksi matkaa koira kaksikon ohi. Eilen sitten pamahti fleksi,kun Nino ryntäsi kerjäämään keksiä Niinalta. Fleksi on kyllä palvellut ja kestänyt hyvin monta,monta vuotta,vaikka monet sitä parjaavatkin. Valjaat ei niinkään,olivatkohan vuoden kaks vanhat,eikä olleet edes kovin usein käytössä. No nyt on uudet,entistä ehommat vehkeet hommattu, 7m fleksi ja uudet Julius K-9-valjaat.

Sakua ja Bonoakin ollaan tavattu siis pariin kertaan, torstain rauniotalkoiden jälkeen treffattiin pikaisesti ja eilen sitten uusiksi. Ihan ok lauma käyttäytyy vapaana,mutta silloin kun Nino on hihnassa ja Bono tulee liian lähelle, Ninolta tuppaa menemään hermot. Ja Bonon leikki- yrityksiä Nino ei oikein siedä,murahtaa ja väistelee. Mutta joskos se siitä kun Bono kasvaa, nyt pelottaa,että jos Nino intoutuu yhtä kovaotteiseksi kun Sakun kanssa,niin Bonolle käy köpelösti.

Tänään sitten Speedrace- kurvailtiin jälleen Kotkassa joukkueella Hoffit ja Musta Lammas. Vallun sairauden takia Tico-aussi korvasi puuttuvan hoffin (vaikka olishan Maijulla noita ollut),muuten joukkue oli sama kun viime vuonna. Ajat oli tänä vuonna paljon huonommat kun aikasempina vuosina. Meidän joukkue pinkoi kuitenkin 6/12. Kassu ajalla 8.38 (23),Tico 8.60 (28),Leevi 8.88 (39) ja Nino hitaimpana 9.44 (46). Ajan saaneita maxi-koiria oli 75. Oli kyllä taas mukavat kisat, toivottavasti ensi vuonna taas päästään juoksemaan! Testattiinpa siinä samalla reissulla ekaa kertaa eläissämme koirapuistokin. Nino ei kyllä oikeen ymmärtänyt,nuuskutti nurtsin läpi ja sitten voikin jo lähteä poijes.