Talvi se alkaa kolkutella nurkilla. Pihatyöt alkaa olla tehty. Miro kai meinasi peitellä Ninon talviunille kuin siilin.. Tai jotain,vähän jäi mulla pimentoon homman ydin.

Kertaalleen ollaan saatu hento lumipeitekkin tänne etelään,kauan se ei tosin kestänyt,mutta yhden illan verran saatiin lenkkeillä lumen valaisemassa metsässä vielä puol 10 illalla. Näitä iltoja lisää odotellessa..

Sen verran pian lumet hävisi,että vielä lauantaina jäljestettiin. saa nähdä oliko jo viimeinen kerta tänä vuonna. Paikka paikoin lunta vielä oli ns. reilummin,mutta tulipa nyt testattua sellainenkin treenikeli. Ninolle kostea ja paikoin luminen maa sopi ja se jäljesteli nätisti löytäen kaikki kuusi keppiä! Ei se musta silmillään edennyt sen suuremmin ja pakkohan sitä nokkaa oli käyttää,kun ei niitä jälkiä koko aikaa näkynyt. Samalla esineruutuiltiin ja esineet (hiusdonitsi,käsineet ja metallinen tupakkarasia)nousi,ei kyllä sieltä suunnasta minne lähetin ja kaksi ensimmäistä esinettä tuli sitten perille yhdellä kerralla..taloudellinen koira siis taas tällä kertaa. Mitä sitä turhaa juoksemaan.

Siinä ehdin vielä "väliajalla"etsittää lisää, pikkutavaroita ruudusta,avain se vaan on niin pieni mokoma ja julmetun hankala tuoda mammalle,että kertaalleen se hukkui jo sitten ihan oikeesti. Menikin tovi,että se löytyi. Juu, ja tuttipullon tuttiakin etsittiin ja se tais olla hivenen ällö irvistyksistä päätellen. Harmi, kun ei ollut kamera käsillä kuvaamaan ilmeitä.