No niin,nyt sitten loppui viime lauantaina jälkitreenit tämän kauden osalta. Pitkälle sai täällä etelässä treenatakkin. Nyt on jo hentoinen lumikin maassa että eiköhän tää ikuinen syksy toivottavasti jo talveksi muutu.

Lauantaina pidettiin pikaiset treenit,koska illalla oli edessä koiraporukan pikkujoulut. Aluksi esineruutuiltiin ja sen päälle sitten jäljen ajot. Ninon ruudussa tökki yhden pikkuisen sukan löytyminen tosi kovasti,mutta muuten ok. Jälkitreeninä otettiinkin vain 2 janaharjoitusta ja ne meni ok. Hyvä päätös kaudelle siis.

Treenien jälkeen suunnattiin kiireesti kotiin ja sieltä sitten Niinan ja koirien luokse, saunan lämpenemistä odotellessa suunnattiin lenkille metsään ja sitten valmistautumaan iltaa varten. Voin kyllä sanoa,että ei meille kyllä kolmea koiraa koskaan tule, sen verran pojat sähläsivät ja osallistuivat, kun mammat yritti valmistatua illan rientoihin. Pikkujoulut olivat hauskat ja se kyllä sitten sunnuntaina tuntuikin. Nino sai pikkujouluista tuliaiseksi hienon pokaalin,palkinnoksi kakkostilasta niistä seuran maastokisoista. Olikin meidän ihan eka palkinto mistään.

Nino ja pakollinen palkinto-poseeraus

Onks tää mitä syötävää???

Jaa-a,mitäs muuta meillä? 4.12 käytiin kurkkaamassa seuran glögitottis, jossa perinteisesti tarjolla glögiä ja leikkimielistä touhua. Ihmeen vähän oli väkeä kentällä,mutta muutama koirakko kuitenkin. Muutama mukava pentukin oli mukana, aussi Mere ja sakemanni Pokka. Kisailut ei meneet meiltä ihan putkeen, ensin pyörittiin musiikin tahdissa ympyrää ja kun musiikki loppui,piti koiran istua.. Jep,Nino ei sinä päivänä ymmärtänyt lainkaan mitä tarkoittaa "istu". Lennettiin ulos siis ekana. Namien etsintä sujui paremmin,vaikkakin töttöröt,joiden alla namit oli,saivat aikalailla kyytiä. Se on niin huippu leikki Ninon mielestä.Pujottelu-temppurata suoritettiin suht sujuvasti,..namin avulla. Voi jessus,että tuota koiraa ei tuolla tottiskentällä kyllä kiinnosta mitkään muut kuin kentän herkkuhajut.. Eli ehkä ens vuonnakin meidän tottispuolen treenailut kentällä jäävät glögitottikseen.. Ellei omistaja sitten saa jonkun herätyksen,millä saada opetettua,innostettua ja motivoitua tuota koiraa tai ehkä ennen kaikkea itseä..

Aika kiireitä on tää joulun aika, touhua piisaa + siihen normi -arki päälle, joten ihan kamalasti ei tässä ole ehtinyt ja se ikuinen joulu- kiire vaan pukkaa enemmän ja enemmän päälle. Danaa ja Sakua&Bonoa ollaan treffailtu vähintää sen kerran viikossa. Nino tulee pentujen kanssa toimeen,ehkä se ei niitä sydämen pohjasta rakasta (vaikka pennut tuntuvat niin kuvittelevan välillä),mutta lenkit ja yhteisolot sisätiloissa menee suht sujuvasti (ja säheltäen) joten hyvä niin.

Huomenna olis tarkotus lähteä testaamaan haku-hommia järkyttävän pitkän tauon jälkeen, saas nähdä miltä se homma maistuu. Mukavaa ainakin päästä taas kokeilemaan, on pitkin syksyä jäänyt hakuilut niin pahasti töiden tai jälkitreenien alle,että ihan mielenkiintoista nähdä mitä tauko on tehnyt.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja ottakee iisisti joulun kanssa!