Joulut on vietetty ja kilttejä oltiin oltu tänäkin vuonna,ainakin jos se pakettimäärissä mitataan,vaikka mulla kyllä ärräpäät lensikin mm. joulusiivouksen kanssa.Aina kun tulee hoppu. Mutta sitä ei kai enää tontut kuulleet.

Pukki oli taas vielä tänä vuonna vanha tuttu, Ninon ja pukin kanssa ei siis ongelmia. Lahjojen juju alkaa olla vaan Ninolle tuttu,että nyt jo työkseen pölli muiden paketteja ja alkoi jo herpaantumaan kun ei meinannut mitään löytyä hälle.

 

Lahjojen lisäksi saatiin jouluna lunta,lunta ja lunta. Lumi on kivaa,mutta nyt sitä tuli kerralla sen verran rutkasti,että meinas jo ruveta oikeesti häiritsemään ulkoilua. Joulupäivänä suunnattiin makkaran paistoon laavulle,mutta matka tökki alusta asti. Paikalle päästyä ei auttanut kuin tuupata Rellu ja Ooppeli umpihankeen ja toivoa,että lähtevät ennen kevättä sieltä vielä irti. Metässä ei ollut kulkenut kukaan, eli eipä mekään sinne viittitty lähteä pulkkaa kiskomaan.. Ja toisella puolen reittiä meni sitten latu.. Eli lenkin saip unohtaa ja saatiin tyytyä pelkkään makkaranpaistoon. Harmi,kun olis ollu niin mukava kulkea lumisessa metsässä ja sulatella kinkkua ja suklaata. Saivatpa onneksi Nino ja Dana siinä vähän laavun ympärillä keikkua lumessa.  Nino on vaan ruvennut ihan tyranniksi, ärjyy Danalle meillä ja nyt laavullakin oli hyvin suppea alue,millä pentu sai Ninon mielestä liikkua. Kurjaa, mutta toivottavasti ajan myötä muuttuu ja onneksi Dansku ei ihmeemmin Ninon ärjymisistä välitä. Välillä oikein villiintyy.

Hiihtäjäkin meidät pääsi siinä pariin kertaan meidät  yllättämään,mutta Nino on kuuden vuoden aikana a) oppinut edes vähän tottelemaan ja b) haukkumaan ensin ja puremaan vasta tarpeen tullessa ja nyt sitä tarvetta ei siis ollut.Eli ei siis ihan fiasko reissu sitten lopun perin ja autotkin irtosivat ihan suht helpolla.

Iik KARKUUN!

Laavuretken lisäksi ollaan Ninon kanssa potkukelkkailtu, pukki kuuli toiveen ja toi mulle potkurin ja sillä ollaan muutamana iltana käyty lenkillä. Harhaluulo on,että Nino suuremmin vetäis, ihan siinä joutuu ite työt tekemään.. Lisäksi lenkit on nyt kolme metriä eteen ja viis taakse, jollain on siis juoksu meidän kulmilla. Mut ihan kivaa vaihtelua potkutella monen vuoden jälkeen. Paitsi tapanina meinas usko loppua,kun hölmö lähtee lumimyrskyssä pyhänä potkuttelemaan.. Ei ollut teitä juuri aurattu ei, eli jos joku on nähnyt liikkeellä hoffin ja blondin kantavan potkuria hangessa kahlaten se ollaan oltu myö.No sulipa ainakin kinkut sun muut.

Näin meillä joulu siis vieteltiin.. Nyt sitten juhlat jatkuu, Miro on pian 3v ja uusi vuosikin kolkuttelee.