Saatiin talvi tänne eteläänkin,useampi päivä on ollut nyt -15-20 astetta pakkasta ja me tykätään. No,pitemmän päälle sais ehkä vähän jo vähemmän olla noita pakkas-asteita, sellainen 5-10 olis sopiva,mutta ei valiteta. Lunta vaan sopis tulla lisää.

Lauantain hakutreenit menivät onneksi vähän vielä vähän pienemmissä pakkaslukemissa,hyvä niin,olis ollu  turhaa shokkihoitoa kyyhöttää sika kylmässä kuusena alla piilossa. Meidän kohdalta treenit meni alkukankeuden jälkeen kohtalaisesti. Olis pitän uskoa vanhempia ja viisaampia ja ottaa alkuun helppo harjoitus,mutta mie otin kaikki valmiina ja pieleenhän se meni. Oli mulla vielä pöllömpiäkin ajatuksia,mutta se niistä. Ninolle ei vissiin ollut alkuun ihan selvää mitä lajia harrastellaan ja ampui aina täyskäännöksellä keskilinjaa pitkin ja sieltä ympäri metikköä,kiermaili rajoja ja katosi välillä kokonaan. Tais olla viides lähetys,niin sitten löytyi ukko. Kaksi viimeistä meni paremmin,mutta siis mitään edistystä,mutta ei kyllä takapakkiakaan ole tauon aikana tapahtunut. Näillä siis mennään ja yritetään päästä jatkossakin treenaamaan.

Treenien jälkeen koiralauma sai hetken kirmata keskenään  ja Ninon tehtävä oli ärjyä, erityisesti Bonolle. Ja Bono se vaan silti fanittaa Ninoa.

Töissä ja joulutohinoissa tässä loppu aika onkin vierähtänyt. Toki tuolla pakkasessa on tullut tallattua ja Nino muuttuu välillä ihan järjettömäksi, saa riekku- hepuleita,että kyllä toppatakin hihoissa taas tuntuu.. Muutaman kerran vaan on meinannut teloa itseään kun liukkailla teillä oikein spurttaa ja siitä sitten liukastelee. Onneksi vinkahtamista pahempaa vammaa ei ole tullut,ettei nyt vielä jouduta sairaslomalle ennen joulua. Mutta milläpä tuota talven riemua jarruttelis.

Lisätääs vielä muutama pakkasaamupäivän kuva..