Hyvää Pääsiäistä Kaikille!

Huimaa vauhtia sulavat lumet,vaikka jossain vaiheessa olin varma,että vielä kesälläkin niitä piisaa. Takapihalla vaan on edelleen ulkonaliikkumis-kielto NInolla, taka-aita jo varmaan pitelee koiran,mutta pensasaita on vielä lumen peitossa,että sieltä pääsee kätevästi naisiin,eli pihalle ei tod.pääse!

Sen verran on lumet tosiaan saaneet kyytiä,että tän päivän esineruutu-treenipaikka oli pakko vaihtaa uuteen. Viime viikolla treenipaikalla oli vielä lunta,mutta nyt pelkkä asfaltti. Metsässä puolestaan lunta vielä piisaa liikaakin,eli suuntasimme toisaalle ja esinetreenit tehtiin hiekkakentällä. NIno ihan mukavasti toi esineet, kaksi esinettä oli valmiina alueella. Eka lähetys meni pissimiseksi,mutta sitten onnistui hommat. Kolmas esine vietiin sitten alueen keskelle, sillä välin kun siinä katseltiin muualle ja sekin oli ok. Edelleen kun joku vielä opettas sen esineen luovutuksen koiralle..

Torstaina oli ihan huisin lämmin päivä ja töiden jälkeen käytiin pienellä metsälenkillä koirien kanssa. Lumimäärästä johtuen matka ei ollut pitkä,mutta kyllä siellä päivää paistattaessa aikaa vierähti. Kuvat ei oikein onnistuneet, liikaa liikkuvia kohteita,valoa tai jotain,mutta muutama kuva kaveruksista kuiten..

Metsäntuhojoukot