Mutta eipä ole oikeestaan edes sitä normaalia vähää asiaa. Nino on ollut uintikiellossa,vaikkakin hotspotit alkaa olla suht ok jo. että eiköhän tässä jo kohta puolin uskalleta pulahtaa. Ulkoilut on rajoittuneet n.100 metriin,sitten tekee herra tenät ja haikailee kotio päin. Ja mitäpä tuolla leikkimään,lenkkeillä ehditään säiden sitä salliessa,kuten nyt jo parina iltana on ollut ok kelit vähän pitempäänkin lenkkiin. Mun kuntokuuri on kyllä nyt totaalisesti kärsinyt, voi harmi.

Pari kertaa ollaan treffattu Saku&Bono pienen (hyvin pienen)metsälenkin tiimoilla. Bono täytti justiinsa vuoden ja on edelleen Ninon tassun alla. Ninolla kyllä tuntuu selvästi otteet koventuneen ja sitä pitä oikeesti jo välillä aika kovastikin kieltää,ettei mene Bonon alistaminen ihan overiksi.

Meidän takapihalla on ollut lähes saunalämpötilat,sisällä +30. Ainut edes vähän viileä paikka on sauna ja sieltäpä hoffiherra on löytänyt uuden majapaikan. Viime tiistaina uhmattiin lämpöä ja käytiin jälkimetässä. Hullun hommaa tai ei,meinasin että jotain virikettä on järjestettävä. Vettä jääpaloilla höystettynä mukaan litratolkulla,mutta yllättäin metässä kävi pieni tuulenvire eikä siellä ollut lainkaan niin paha, kun täällä "kaupungissa". Nino sai sellasen minijäljen (150-200m)4kepillä ja se meni aika vauhdilla,mutta suht ok. Yksi välikeppi jäi.Olis siis ajanut varmaan ihan normi jäljenkin,mutta sillä höyryllä varmaan saanut jo laakinkin lopussa. Tulipa nyt sitten testattua sekin,että tekee hommia Sahara-ilmastossakin ja ihan yhtä innolla,vaikka muuten helle ottaa voimille.