Tiistaina suunnattiin jälkimetsään,ihan ei ollu niin kuuma kun viimeksi ja pikkasen pitempi jälkikin (200-300m) uskallettiin ajaa. Esineruutu meni ihan plörinäksi,Nino säntäili vaan mun tallaamalla pentujäljellä,siihen päälle kun esineruutu-alue tallattiin. Työn ja tuskan jälkeen se lopulta raahasi sen vauvan helistimen melkein mulle. Jälki kulki paremmin, maasto oli vaihtelevaa,ensin metsää ja loppu-osa hakkuu-aukiota, jossa kasvoi suurimman osan matkasta heinää vyötäisille asti. Kakkoskeppi jäi johonkin siihen metsätaipaleella. Harmillisesti näyttää taas siltä,että noita alkupään keppejä tuppaa jäämään metsään.

Keskiviikkona käytiin katsastamassa meidän mustikkametsä ja hitto vie, suurin osa siitä oli kaadettu ihan maan tasalle! No, kun ei muuta voinut,niin järveen siis. Ninon uintikielto siis päättyi. On vaan helteet vissiin vieny voimat, kun ei oikein kamalaa intoa löytynyt uimiseenkaan.

Ninoakin potuttaa??

Eilen olikin vuorossa pitkän tauon jälkeen hakutreenit metsässä,Ninolle otettiin kaksi valmista ukkoa,toinen etukulmaan ja toinen keskelle bunkkeriin. Molemmat ukot löytyivät, haukkukin raikasi,ainakin avustettuna. Esineruutukin sujui paremmin kun tiistaina. Kiva hakuillakin välillä,vaikka jälki se päälaji nykyään onkin..

Danakin on palannut taas mökkilomalta maisemiin ja tuossa illan suussa käytiin kimpassa korvessa etsimässä mustikoita ja kanttarelleja, mustikoita löytyi ns. kourallinen,sieniä ei yhtään. Suon reunalta löytyi kokonaista 2 kpl lakkoja. Joka tapauksessa kesän marjastus-retkeilykausi on nyt avattu. Jee!

Koirillakin oli kivaa ja vauhtiakin löytyi,tais ilma olla nyt sopiva,+15. Ja märkä metsä..Hrrr..

Huomen aamulla olisi sitten miulla suuntana Tervakoski ja hoffien erkkari, Nino oli lähdössä turistiksi ja seuralaiseksi mukaan,mutta lupailee taas liki +30 lämmintä,niin jääkööt kotia.