Synttärit tuli ja meni. Ensin juostiin kolme tuntia metsässä, välillä ihan kieli vyön alla. Synttärisankarista mehut pois.

Dana oli kaverina metsässä ja käytiin bongailemassa hirvipaikka,mistä silloin aiemmin syksyllä pinkas hirvi ja pelästytti mut puol kuoliaaksi.. Tällä kertaa tais käydä toisinpäin. Koirat kyllä ei ole hirvikoira ainesta kumpakaan, pikainen perään kirmaus ja sitten takas,ei ollu mielenkiintoisia. Tai sitten ne vaan on tottelevaisia.

Illalla Nino sai kakun,maksalaatikkoa ja lihapulla-koristelu a´la Miro.

Synttäreiden jälkeen olikin vuorossa Nino lempihomma, eläinlääkäri ja rokotus. Tai ei siinä rokotuksissa mitään,mutta ne eläinlääkärit ja vastaanottotilat.. Nino niin niitä rakastaa, sinkoilee hihnanpäässä ja yrittää pinkoa pakoon. Aikoinaan silmäpeilaukseen asti eläinlääkäri-käynnit oli kivoja,mutta silmätipat ja peilaus pisti hoffipojan ajatusmaailman uusiksi. Mirolla oli kyllä hauskaa, hihitteli vahingoniloisesti. Mirokaan kun ei lääkärikäynneistä tykkää ja mikäs sen mukavampaa,kun Nino-parka oli kerrankin hätää kärsimässä eikä hän itse. Kunnialla kuiten selvittiin reissusta, punnituskin onnistui,Nino painaa 37.1kg. Ihan hyvässä lihassa siis on,vaikka oon ajatellu,että on aika kaposen näköinen. Viikon parin päästä haetaan sitten vielä raivotauti-rokotus.

Mitäs muuta meillä,mie olen yrittänyt alotella uudestaan kuntokuuria jonka helteet ja loma keskeyttivät. Miro käy pari kertaa viikossa kerhossa ja siinähän on hyvää aikaa tallata oikein kunnon lenkkiä. Vaikka hyvin kulkee Mirokin välillä mukana, eilenkin kipitti mukavasti reilun 5km lenkin,välillä rattaissa huilaten. Olikin oikein extreme-urheilun tuntua,kun mukana oli vielä Saku-kultsu. Pisti oikeesti harkitsemaan,että tuleeko meillä koskaan olemaan kahta koiraa samaan aikaan. Multa meinas nääs loppua kädet,kun piti handlata kahta koiraa,rattaita,Miroa ja välillä huolehtia rattaiden kyydistä tipahtelevista dublo-eläimistä.. Onneksi järjen ääni kuiski aiemmin,enkä keksinyt ehdottaa,että otan vielä Bono-rotikankin siihen matkaan mukaan.

Treenit hommat on ollu tauolla, töitä,töitä. Joku jälki tässä pitäs päästä vaikka pellolle ajamaan. Josko loppu viikosta sitten yrittelisi. Tänään oltiin kyllä taas metsässä,mutta meni se reissu sienien ja karpaloiden keräilyksi. Että treenit jäi koirien kohdalla lihasten kasvatteluksi suo- juoksun merkeissä.