Mutta voi jestas,kyllä sitä sitten odotettiinkin,ainakin pukkia saapuvaksi. Nino ilmiselvästi vaistosi,että joku on joskus tulossa. Ja ilta menikin sitten ovelle tuijotellessa, lähes joka rapsausta (oikeaa tai kuviteltua)kommentoidessa ja ikkunaan jatkuvasti juostessa. Hermoissa vähän siis vikaa.Ja eipähän siinä mitään,mutta pian juoksi pieni poikakin koiran perässä yhtä täpinöissään. Oli siis kyllä jännitystä ilmassa.

Pukki-päivystäjät

Pukki oli vielä tänä vuonna vanha tuttu,ens vuonna se ei ehkä mene läpi Mirolle,joten sitten voi ollakin NInon kanssa ihan eri meiningit,kun pukiksi pitää hommata vieras ihminen,jaiks.. Mutta se on sen ajan murhe. Lahjoja tuli iso liuta,kilttejä ollaan siis oltu. Nino oli lahjojenkin suhteen yli-innokas,mutta ei onneksi niin innokas,kun vanhapoika Roni,joka oli availlut paketteja jo hyvissä ajoin ennen joulua omin lupineen. Oli herättänyt kai harmistusta,kun olikin ollut vain deodorantti siinä varastetussa paketissa.

Muutama joulukuva vielä loppuun.. Lumisissa tunnelmissa jatketaan kohti uutta vuotta ja samalla ihmetellään,millä kummalla saisi estettyä lumien tarttuminen tassuihin. Eilen on nylvitty tassakarvoja,sumutettakin niihin on suihkuteltu ja aina vaan paakut tarttuu.