Lumet on lähteneet, joten jälkitreenit ovat taas pyörähtäneet käyntiin. Ekat treenit nuuskuteltiin viikko sitten tiistaina ja pakko kehaista,että hienosti mänt! Jälki oli jonkun 300m pitkä,ei mikään kamalan vaikea ja maasto oli helppoa. Nino teki tasaisella ja iisillä vauhdilla hienoa työtä ja kaikki kuusi keppiä nousi. Eiliset treenit ei olleet sitten ihan yhtä hyvät, maasto oli hakattua metsää,jossa vissiin kaikki metsän kuusenoksat oli kasattu reitille. Joten mä en meinannu pysyä matkassa mukana ja koiralla vauhti päällä.. Joka tapauksessa jäljestys oli ihan tarkkaa,mutta vauhtia vaan ihan liikaa, tuloksena 4 keppiä kuudesta. Mutta tästä taas jatketaan.

Meillä on kotona menossa edelleen urakka pientä pintaremonttia ja huonekalujen vaihtoa eli osa ajasta kuluu siihen eli kovin paljon muuta ei tässä olla ehditty. Joutsenia käytiin meren rannalla bongailemassa ja siinä samassa Nino jo heitti talviturkkinsakin (ei siis joutsenten perässä vaan ihan muuten vaan,uimisen ilosta). Sakun kanssa heitettiin viime viikolla kunnon metsälenkki ja tehtiinpä melkein liian läheistä tuttavuutta Kalle Kyyn kanssa. Aika harvoin on käärmeitä bongattu,mutta nyt käytti käärmeenpurema tosi lähellä koirakaveria,onneksi Niinalla on nopeat refkesit ja koiralla vielä nopeammat,että nyt ollaan kyllä ylitarkkana metsässä liikkuessa. Hyih..

Pienen pintaremontin lisäksi taitaa olla edessä vielä aita -talkoitakin, Nino kunnostautui vapun tietämissä aidan läpimenossa. Verkko-aita on tiensä päässä ja pensas-aitakin talven jäljiltä vielä huonossa jamassa ja kun muut perheen pojat oli naapurissa niin sinnehän se hoffi herrakin sitten itsensä tunki läpi aidan.. ja söi naapurin makkarat. Nyt sitten on pihalla olo vähän tarkan silmäilyn alla, sen verran raivopäistä on pihan vahtiminen myös  naapurin puolelle,että pitänee saada aidat kuntoon pikimiten,ettei hoffi herra ole siellä kohta häätämässä naapureita omalta pihaltaan.