Juhannusta sitä jo aletaan odottelemaan,mulla se menee tosin töissä. Kuuden päivän rutistus ennen vapaita ja kesälomaa. Kesäloma taitaa ollakkin poikkeuksellinen, jäätiin mattimyöhäsinä ilman tuttua vuokramökkiä eli jos peruutuksia ei tule joutuu lomalle miettiä uusia suunnitelmia.

Koirarintamalla on ihan normaalia, ne hetken helteet aiheutti meille taas haisevan koiran.. uitu siis on ja haju koirassa sen mukainen. Iho kuitenkin on ehjä eli hotspotit on toistaiseksi pysyneet poissa. Ja nytpä onkin ollu taas perinteiset kesäkelit,koleaa ja sateita eli uinnit onkin olleet tauolla.

Jälkitreenilöissä ollaan käyty viikottain, jonkinlainen kohellusvaihde on nyt päällä, jälki menee suht tarkasti, mutta jonkin verran  seilaa ja varmistelee ja se vauhti on ihan mahdoton. Keppejä on jäänyt sitten aina jokunen ja etenkin se eka, sama vaiva kun viime kesänäkin.

Sattuipa tässä pari päivää takaperin pieni äksidenttikin, melkein 8 vuotta meni,että oma koira puri. Nino oli aamulenkillä tuttuun tapaan kerjäämässä namusia koiratutulta ja mutta kerjätyt namut eivät kelvanneet tälläkään kertaa, toiselle ne sitten olisi kelvanneet ja tarpeeksi lähelle kun tunki, alkoi siinä vaiheessa hoffi-herra irvistellä. Minä siinä sitten tungin käteni siihen väliin ja nappasin Ninoa kuonosta kiinni.. Tuloksena muutama mustelma ja reikä keskisormessa. Ei näköjään parane tunkea kouraansa joka paikkaan..

Mutta näin lyhykäisyydessään..

Pysykäähän Pinnalla..

Hauskaa Juhannusta!