Kesäloma part II on ohi ja osa lomasta vietettiin taas Rodoksen lämmössä,paikka ja hotellikin oli sama kuin viime vuonna,tänä vuonna tais olla vaan hitusen edellis vuotta kuumempaa.

Maisemaa partsilta

Koira-ikävään saatiin helpotusta kulkukoirista,joita kyllä jokunen piisasi.

Koiria tuolla tuntuu olevan muutenkin paljon,useamman talon portissa on jonkinlainen varoitus kyltti ja pihoilla myös näkyikin koiria. Ja kissoja oli kuin vilkkilässä. Kyllähän tuo välillä tiukille otti nähdä taas näitä kulkureita,sekä koiria että kissoja,mutta suurin osa niistä näytti kuitenkin päällisin puolin olevan kunnossa.

Ninon hoito reissun ajan aiheutti taas päänvaivaa,mutta Katja lupautui ottamaan Ninon Velmun kaveriksi ja ainoa jännityksen aihe olikin,miten pojat tulevat toimeen keskenään,mutta hyvin oli kuulemma viikko mennyt. Jotain pieniä rutinoita Nino oli välillä tapansa mukaan päästellyt ja välillä yrittänyt astua Velmua, mutta muuten oli ruokailut ja yksin olot sun muut sujuneet sulassa sovussa. Olipa Nino päässyt mukaan taas jälkitreeneihin,jotka olivat kuulemma menneet kivasti ja pieni vaellusreissu Repovedellä mahtui Ninon lomaviikkoon. Vähän oli hoffin puntti tutissut riippusillalla,mutta yli oli mennyt.

Loman jälkeen olikin paluu sateiseen arkeen,ei ole oikein ilmat suosineet sieni-ja puolukkametsään menoa ja vissiin kai ilmaston muutos vai mikä lie teki että nyt on sitten lentsu päällä. Tiistaina vielä Ninon kanssa mentiin jälkitreeneihin,ei ehkä niin viisas idea,koska eilen oli jo sitten kuumetta.. Treenitkään ei mennyt ihan putkeen,vaikka yleensä sadekeli on meille hyväksi,mutta nyt mentiin aika kohelluksella,kepeistä 5 löytyi kyllä,mutta ilman tallojan apuja oltais oltu ihan harhoilla välillä. Nyt ei ole auttanut kun pari päivää lepäillä,että on lauantaina hyvässä iskussa talkoilemassa hovawarttien pk-mestaruuskisoissa!