Heippa taas! Kuukausi on kulunut taas vauhdilla, etelän lämpö on muisto vaan, enemmän ja vähemmän märissä säissä on taas syksyäkin vietetty.Ei taida olla edes yhtään syksy kuvaa otettu,kun ei noille retkille viitsi kameraa raijata kastumaan. Puhelinkin meni vaihtoon yhden metsäkeikan jälkeen, taivaalta tullut vesimäärä oli kännykälle liikaa.devil Syksyä on vietetty viikottaisten jälkitreenien merkeissä,hoffiporukalla käytiin taas Savitaipaleen suunnalla vähän leireilemässäkin. Me leireiltiin tänä vuonna vain lauantai,mutta hyvin siinäkin ehti jälkeä ajaa ja esineitä etsiä. Tavattiinpa sillä reissulla Ninon mielestä niin ihana Aikku-hoffikin ja jos Aikku ei lämmennyt lirkutteluille, kannatti yrittää lirkutella vaikka muutamaa 4 kk ikäistä hoffi-alkua. Mukava päivä oli,ainut,että auton paksin lukko sanoi itsensä irti ja saatiin ajella Haminaan takakontti auki..angry Treenihommat ovat menneet mukavasti,välillä vähän hutiloiden mutta kyllä sieltä yleensä se 4-6 keppiä löytyy eikä mitään suuren suuria eksymisiäkään olla tehty. Vauhtia on välillä liikaa,niin jotain voi mennä huti. Pieni tauko vois tehdä hyvää,mutta eipä tämä kausi nyt enää niin kauaa kestä,että eiköhän treenailla loppuun asti,talvi kuitenkin on sitten taas hiljaiseloa,kun noi muut harrasteet on tippuneet pois.
Treenien vastapainoksi ollaan seikkailtu paljon metsissä,hienoja sieni saaliita ollaan saatu ja koirat nauttii, koirat on siis Nino ja Dana. Ruotsinpyhtäällä tehtiin 5 tunnin retki retkeilyreitillä,Mirokin jaksoi hienosti mukana koko sen n.8km. Vielä kun ehtisi syksyllä käymään Repovedellä retkeilemässä. Ja tosiaan kun se toisen hovawartin hankinta on tällä hetkellä haaveilua niin ostettiin sitten meille hamsteri,alkaahan sekin H:lla ja värikin on justiinsa passeli, ehkä vähän liikaa valkoista.smiley

Nino valitettavasti on sitä mieltä,että Petrus-hamsteri on aamupala,lounas,välipala.. eli koiraportti Miron huoneeseen oli otettava käyttöön ettei käy köpelösti.. Petrus sai uudeen häkin viime viikolla ja Ninon oli tehtävä hyvin tarkkaa työtä vanhan häkin kanssa,että jos kuitenkin se herkkupala olisi jätetty hänelle..

Alunperin ostin tuollaisen muovisen häkin juurikin sen takia, josko hamsteri siellä ei kiinnostaisi koiraa niin paljon,mutta metsään meni se ajatus samalla tyylillä, kun ajatus että pulkanveto talvella olisi sama kuin kärrynveto kesällä..cheeky Mikä tuli siis todetuksi silloin Kaakon Käyttökoirien toiminnan esittelypäivänä..