Todellakin talvi säät jatkuu,vihdoin onneksi auringon paisteen kerakin. Nino on kipuillut kerran edellisen kirjoituksen jälkeen,heti pari päivää edellisestä tekstistä.Sen jälkeen ei ole ollut mitään,joten ei olla käyty eläinlääkärillä,vaikka se jo mielessä kävikin. Meno on ollut ihan normaalia,on juossut yksin ja kaverin kanssa,pulkkamäkeä syöksynyt alas ja ylös jne. ja kun ei kerran mitään oireita ole ollut,niin seurataan tilannetta ja toivotaan,ettei mitään kipuiluja enää tulisi.

Jääkäynnit oli tauolla hetken,kun en uskaltanut sinne mennä,toiset kun sanoivat että jäät on heikot jo..Mutta tossa sitten reilu viikko sitten käytiin testaamassa ja kyllä se jää kantoi ja siellä sitten ollaankin menty sekä kävellen että suksien ja nautittu ihanista ilmoista ja retki-eväistä. =) Tais tulla vaan jo ylikuntoa ihmisille,kun sekä Miro että minä saatiin pieni flunssan poikanen riesaksemme,taas kerran. Onneksi sekin on jo voiton puolella.

Ihan notkeesti taipuu

P3150639-normal.jpg

P3150668-normal.jpg

 

Vaikka talvi jatkuu,niin pikku hiljaa ollaan aloitettu treenailut. Jäljelle toki ei vielä ole asiaa vähään aikaan,mutta viime lauantaina käytiin ekaa kertaa esineruutuilemassa ja samalla otettiin rakennus-etsintää. Meillä olisi tavoitteena,että josko tuo Nino ainakin tulevan kesän vielä paahtaisi jäljellä,se kun siitä hommasta niin tykkää,eikä ikä ainakaan vielä näy muuta kun harmaassa naamassa..saa nähdä jääkö tämä nyt sitten viimeiseksi jäljestely-kesäksi,mutta toivottavasti ei.

Treenikuvat:Katja Tilli

IMG_6558-normal.jpg

IMG_6561-normal.jpg

IMG_6563-normal.jpgEns lauantaille saadaa toivottavasti taas jonkunlainen porukka kasaan ja päästäisi taas touhuilemaan. Ninolla ainakin oli intoa,jopa niin paljon,että autolta kun käveltiin treenipaikalle innostui niin,että puras mua käsivarresta,siellä nyt sitten mustelmat. Eli ei sitä ihan eläkkeelle vielä parane laittaa.. =D Ja hyvin vielä jaksettiin treenien päälle paistatella jäällä päivää parin tunnin ajan.

P3160727-normal.jpg

P3160746-normal.jpg