Kulunut viikko on vietetty kevät- lomaillen,monenmoista on mahtunut viikkoon. Aloitettiin loma mökkeilemällä viikonloppu ihan kohtalaisessa säässä. Perjantaina oli pilvistä ja tosi tuulista,mutta muuten ihan ok kelit,tuulikaan ei metsässä haitannut,eikä enää lumikaan kulkemista. Vähän poltteli jäljenteko,mutta vielä oli sen verran lumisia  ja homeisia alueita,että unohdettiin se. Ihan ettei lomailuksi mennyt,niin Nino sai Miron avustuksella esineruutuilla.Muuten sitten vaan puksailtiin pihalla, käytiin bongailemassa kevään merkkejä metsässä. Käärmeitä ei näkynyt lainkaan,onneksi,mutta perhosia oli,muurahaisetkin olivat heränneet. =) Pieni hiekkakuoppakin löydettiin ja siellä nuo kaksi lapsukaista lutrasivat..

Muutama kuva aiheesta mökkeilyä..

Vesi oli kylmää ja märkää ja vähän ällön väristä,olikohan makukaan paras..

 

P4191043-normal.jpg

Neuvottelutauko metsässä,siis hä?

P4201096-normal.jpg

Esineruutua,pitäs kattoo eteensä

P4201126-normal.jpg

Joku muu, kun koira hävisi tämän taistelun kepistä

P4201090-normal.jpg

Ninolla on asiaa..

 

 

P4201083-normal.jpg

Vedestä pelastettu kepukka

P4201111-normal.jpg

Mun selkä ei edelleenkään ole ollut kondiksessa,mutta onneksi liikkuminen helpottaa pistosta ja jäykkyyttä alaselässä,joten mökkeily meni ok,kuten lenkkeilyt muutenkin,metsä ei ole kaikkista paras paikka mun selälle,mutta metsälenkkejä tuli tehtyä pitkin viikkoa,itekseen ja kamujen kanssa. Ninon ja Rambon yhteislenkit on vähän tarkkailun alla,Nino kun on vähän,eikä ihan vähääkään, tosikko riehumisen ja juoksemisen suhteen ja mieluusti pistää hillujat pinoon ja pakettiin,pitää vähän välillä tarkkailla ja puuttua poikien menoon. Rambosta on nyt ihan selvästi kiva vähän härnätä vanhaa jehua ja siinä voipi käydä kehnosti jommin kummin,jos molempien huumoritaju sattuu loppumaan. Mutta ainakin vielä ollaan tultu yhtenä kappaleena lenkiltä koko porukka ja pappapainitkin Ninon ja Sakun välillä on unohtuneet. =D

Koirailujen lisäksi mie kävin tutustumassa Miroon eskarissa yhden päivän ajan, olikin vähän hiljasempi poika kun kotona..Ja sirkuksessakin käytiin,lippujen hinnasta tulee maristua,mutta kyllä vaan Sirkus Finlandian näytös oli tänä vuonnakin meidän mielestä ihan hintansa väärtti.

Tänään oli sitten vuorossa meitin seuran bh-koe. Päivä meni siis talkoillessa, herätys klo 6 ja buffet-leipien tekoon,Niina onneksi jelppi leipomalla pullia tarjolle,ettei kaikki jäänyt mun harteille. Kokeessa olikin useampi oman seuran koira,mukavaa oli olla paikalla. Kamalaa vaan kun jännittää jo hirrrveesti toistenkin puolesta! =) Tottisten jälkeen tuli Ninon vuoro toimia häiriökoirana kaupunki-osuudessa ja musta ainakin se meni ihan mukavasti ja olin kuulevinani positiivista palautetta joltain muultakin. Eikä ainakaan häiriköity ketään liikaa,koska kaikki  kaupunki-osuuteen päässeet pääsivät läpi,Onnea ja ihan spesiaalisti Katjalle ja Velmulle! Ninon kanssa tosin huvitti,että kun ohitettiin tolppaan kytkettynä olevaa koiraa, Nino päätti,että hän ei voi tänään astua lätäkköön missään nimessä,joten siinä nähtiin sitten häiriökoiran suorittamana erilaisia lusmuiluja ja loikkia x7..

Nyt sitten vielä huomenna lomaillaan ja sitten koittaa arki..tosin seuraava loma on jo kuukauden päästä,sitten taas uudet kujeet.=)