1057094_587971617937599_59122726_o-norma

Uusi vuosi on alkanut, kuten kuvasta näkyy,ihan samalla tavalla kuin edellinen loppui.. Tänään on jo odotettu lunta ja pakkasta mutta eipä ole vielä näkynyt. =(

Joulu meillä meni normaaliin tapaan, kotona oltiin ja Ninosta pukki oli kiva ja lahjat-pussukat vielä kivempia. Itse asiassa kuin monta kertaa se ehti olla jo ennen joulua hunkaamassa paketteja, ei siis omiaan vaan kaikki paketit kävi. Oikea joulu-koira..

DSC_0875-normal.jpg

DSC_0886-normal.jpg

Joulun jälkeen olikin sitten Miron 7v. synttärit,sen verran olin viisas,että kun tupa oli täynnä lapsukaisia, Nino oli iso-mummilla. Sen verran oli vauhdikas meno,että oli ihan viisas valinta viedä hoffipoika poijes,sillä olisi nimittäin luultavasti palanut päreet. Illemmalla sai sitten olla kotona,kun juhlat vähän rauhoittuivat. Uusi vuoi ei tuottanut ongelmia,ihan ulkoiltiin normaaliin tapaan,alku-illasta Miron ja kaverin kanssa käytiin kylillä katselemassa raketteja,Nino mukana. Ennen omien rakettien ampumista Nino pyrki mukaan ulos,käytiin sitten tsekkaamassa ja pissimässä meidän ammunta-paikka ja sitten sisään. Viimeinen ulkoilu tehtiin sitten ennen puoli yhtä yöllä. Onneksi on koira joka ei ole moksiskaan paukuista.

Kovin paljoa ei tässä muuta ole tehty kun enemmän ja vähemmän lenkkiä,aika paljon ollaan taas menty lenkkiä kultsu- Sakun ja rotikka-Rambon kanssa ja kolmikko tulee edelleen hyvin juttuun. Jossain vaiheessa syksyllä Nino ja Rambo meinasi ottaa pienen matsin,mutta sen jälkeen elo on ollut seesteistä. Kop,kop =) Jälkikeliähän tässä on vielä pidellyt,mutta tekemättä on jäänyt ja kesällä oltiin kyllä niin ahkeria,että hyvä se on välillä taukoillakin,toisin sanoen laiskotella..

Ninon vatsa on ollut nyt melkein kunnossa, melkein siksi,kun maanantai-tiistai välisenä yönä oli ripuli,sitä ennen tai sen jälkeen ei tosin mitään Syytä tohon en keksinyt,mutta pakki oli ihan sekaisin, 4 kertaa yöllä saatiin käydä ulkona ja se se vasta kivaa oli, kun maanantaina mulla oli iltavuoro ja seuraava päivä aamu, eli unet jäi itsellä tosi vähiin.. Ruoka-hommelit on nyt mennyt niin,että Nino syö aamulla n.10-15 kpl Oscarin nautalihapullia, illalla .n 1/2 litraa puuroa,jossa on kypsää lihaa seassa (kanaa,possua,nautaa,sydäntä,maksaa,kieltä jne..mitä nyt paikallisesta kaupasta ale- hintaan saa..). Tällä hetkellä ruoka tuntuisi olevan määrältään sopiva ja maistuu. Veljeltä sain pienen satsin Jahti-Vahti kana-riisiä kokeiluun,sekin maistui ja sopi vatsalle,mutta mennään nyt puurolla niin kauan kun jaksan sitä väsätä..Yhdestä uuni-vuuallisesta kun tulee sellanen kolmen,max neljän päivän ruoka. Vähän mietityttää vitamiini yms.-asiat,saako niitä nyt tarpeeksi. Ja hampaille on aika vähän töitä verrattuna nappulaan (niitä siis Nino on syönyt vaan kovana,kostutettuna vedellä, turvotettuja se ei ole ikinä suostunut pentu-ajan jälkeen syömään..) Mutta näillä mennään nyt ja toivotaan että koira pysyy kunnossa edelleen!