No niin. Ninon ripuli ei pysynyt poissa. Oli taas jo sitä luokkaa,että mietin,että taasko pitää laittaa pöksyt jalkaan,kun kakkaa valui. 1km lenkkiin meni aikaa 45min,kun kokoajan piti kykkiä. Eli taas soitto eläinlääkäriin. Tämän kertainen eläinlääkäri oli sitä mieltä,että kokeillaan Tylosin-kuuria,eikä vielä verikokeita. Hänen mielestään oireet ei välttämättä sovi haiman vajaatoimintaan. Ihme lääke tuo Tylosin on, vatsa rauhoittui nopeasti, ruoka on maistunut tosi hyvin ja Nino on kyllä muutenkin pirteämpi kun aikoihin. On ottanut jopa Elmon kanssa kunnon spurtteja pellolla,mitä ei ole tapahtunut aikoihin! Kuuri loppuu nyt tänään ja katsotaan,kuinka kauan kestää,että ripuli iskee taas. Toivottavasti ei ihan äkkiää takaisin tule!

Kevättä on myös hoffipapan rinnassa ja Elmohan se uhriksi joutuu.. Vallan on välillä tolkutonta menoa ja Elmo ei oikein aina käsitä,että miksi pappa hyppii selkään ja vinkuu.. ;) Että sellasia poikia meillä..

Koirakoulutkin ovat alkaneet. Perjantaina käytiin,mutta Elmo ei siellä oikein viihdy,se jotenkin ottaa painetta. Pitää katsoa jatketaanko tai yritetäänkö treenata vähän syrjemmällä siellä kentällä. Jos me ei siellä käydä herää kysymys, milloinhan sitä tottista sitten treenataan?? Pakko tunnustaa,että kyllähän meidän tottistreenit tuppaavat jäädä kerta viikkoon ohjattuihin koulutuksiin tai muuten valvottuihin olosuhteisiin. =P Kasvihuone harkatkin päätettiin nyt sunnuntaina,kun pääsiäisen jälkeen taidetaan aloittaa jo jälkikausi. Kerran ollaan jo esineruutuiltu porukalla. NIno meni vanhasta muistista, Elmokin yllätti tuomalla ekan esineen,mutta sitten se jätti ne ja juoksi vaan luokse tai jäi esineelle seisomaan.

3 seuraavaa kuvaa:Katja Tilli

 

IMG_1870.jpg

IMG_1871-2.jpg

IMG_1877.jpg

Elmokin se pomppii ruudussa

DSC_0686.jpg

Lauantaina oli edessä Elmon toinen näyttely. Jännitystä loi,että mä tiesin,että Elmo ei välttämättä anna tuomarin koskea. Tätä vielä perjantaina treenattiin kentällä, huonolla menestyksellä. =/ Eli vielä lisää jännitystä. Hiljalleen on kai hyväksyttävä, että Elmo ei vieraista pidä. =( Ovat ok, ja Elmo voi olla ihmis paljoudessa jne.. mutta kunhan eivät tule koskemaan. Näyttelyissähän tämä sitten on ongelma,kun tarttishan sen tuomarin kopeloida. Sinällään tuollainen koira on helppo, jos ei välitä ihmisistä. Mutta toki olisihan sen edes opittava sietämään vieraan kosketusta.. siinäpä meille on rupeamaa. Seuraava maksettu harjoitus on jo 5.4. Imatralla.. Mie ite olen nyt vähän innostunut näyttelyistä,vaikka lähes shokkitilaa se tietää mulle jo vuorokautta aiemmin.. Siksikin on harmi jos tää ura tyssää käytökseen. Mutta ei se maailma silti siihen kaadu,keksitään sitten jotain muuta.=D Lahdessa Elmo antoi hampaat kyllä katsoa,mutta sitten kopelointi osiossa, alkoi väistely,venkoilu ja istuminen.

Mutta 21.3.2015 Lahti Kv tulos oli siis JUN H. Tuomarina oli Bo Wiberg, oikein mukava ja asiallinen tuomari. Elmon siskon omistaja Kaisa suomensi mulle arvostelun:

  Maskuliininen hyvä pää erinom ilme hyvät korvat hampaat ja purenta korrekti kaunis kaula ja selkälinja vähän jyrkkä olkavarsi hyvin kulmautunut takaa etuosa saisi olla tiiviimpi erinom liikkeet sivusta erinom luusto kaunis turkki ja väri toivoisin huomattavasti enemmän itseluottamusta se alentaa palkintoa.

DSC_0726.jpg

DSC_0732.jpg

DSC_0724.jpg

Matkatoveri Patu pärjäsi reissussa hienosti ollen JUN ERI2!

DSC_0742.jpg