Nino voi hyvin! Luojan kiitos,etten tehnyt mitään äkki-hätä päätöksiä silloin,kun Nino lekurin pöydällä makasi. Vaiva,olkoon sitten tyrä tai fisteli ei tokikaan mihinkään katoa,mutta ei nyt suuresti ole elämää häirinnytkään ja n. kuukausi tässä on eteenpäin köpötelty. Ulostaminen on hankalaa,tulee pieniä kikkareita usein, mutta ei ole kivuliasta,lukuunottamatta paria kertaa, jolloin on tullutkin sitten iso ja kova köntti. Muutamia ripulijuttuja on ollut,mutta niin myös Elmolla eli voi olla jotain pöpöäkin,joka oja ja lutakko kun pitää käydä tsekaamassa. Ruoka Ninolle maistuu ja on pirteä. Eli päivä kerrallaan mennään eteenpäin ja eletään täysillä. Jälkitreenissäkin Nino on mennyt into piukeena ja vauhdilla,mutta aina ne kepakot vaan löytyy. Tosin iisinä on jäljet pidetty sellaista n.300m ja helppoa maastoa,ettei ihan piippuun papsu itseään vedä. =)

Elmon kanssa on kertaalleen pyörähdetty mätsärissä pari viikkoa sitten. Työ tuntuisi ja toivottavasti on tuottanut hedelmää..mätsärissä Elmo ei lainkaan väistänyt tuomaria. Mutta kyllä tuota kopelointia onkin treenattu. Vähän on taas lenkillä ollut epäluuloa ja rasittavaa käytöstä ilmassa ihmisiäkin kohtaan. Vähän samaa kuin silloin vuoden vaihteessa. Pitäis taas enemmän kulkea ihmisten ilmoilla ja kaksin Elmon kanssa..muistutella niitä käytöstapoja. =P Mutta siis muuten nyt on mennyt hyvin nämä kopelointitreenit ja vaikka mätsärissä ei menestystä tullut, niin tyytyväinen olin käytökseen. Samalla kertaa käytiin myös Mustissa&Mirrissä vaa'assa ja Elmo painoi 40,5kg.

Äitienpäivänä suunnattiin sitten porukalla Lahden ryhmänäyttelyyn. Mukana oli Patu, Hugo ja Elmo. Vietettiin siis sellainen äitienpäivä,veljen ja äidin kanssa. =) Oli hieno ja aurinkoinen päivä ja tyytyväisiä saatiin kaikki olla tuloksiin Patu JUN ERI 1, ROP, sertti.. Hugo NUO EH3 ja Elmo JUN ERI1. Elmon tuomari oli äärettömän mukava ja tutki koiraa huolella,käsitteli tosi hyvin ja antoi aikaa. Ja Elmo osasi käyttäytyä eikä väistänyt. Elmon siskot Tara ja Eeka olivat paikalla myös ja saivat myös ERI:n molemmat. Heitä oli mukava nähdä. Mentiin me vielä sitten kasvattaja luokkaankin.. sieltä KP ja pokaali. =D

Seuraava koitos on meillä 23.5. Haminassa ja sitten alkaa parin kuukauden näyttelytauko.