Töissä on menossa mukava listan vaihe, 5 töitä,1 vapaa, 6 töitä, eipä siis ole vapaa-ajan ongelmia kahteen viikkoon. Ja flunssa senkun jatkuu, poskionteloissahan se jo varmasti on, olotilasta päätellen. Nino oli eilisen päivän mummilla hoidossa,  tuntui että tulee liiaksi yksinoloa, kun sattui  kerrankin Tomin kanssa työvuorot päällekkäin,vaikka yleensä vuorot menevät täysin ristiin. Osaapahan tuo hurtta olla omineenkin,mutta mie poden huonoa omaatuntoa, jos sattuu,että ollaan molemmat töissä illassa ja seuraavana päivänä aamussa. Etenkin jos sattuu vielä tälläinen tiukempi työputki ja tietää jo valmiiksi, että touhuilu Ninon kanssa jää useampana päivänä  tosi minimiin. No Ninolla taisi olla vallan mukavaa mummilla, olivat lenkkeilleet reippaasti ja syöneetkin olivat hyvin, kuulemma broilerin fileepihviä riisipedillä.. eipä siis ihme että meidän koira on nirso!! Todellakaan ei mun tarjoamat vedellä kostutetut Nutrot uponneet illalla.. Mummikin oli selvinnyt ilman ruhjeita, Nino ei siis ollut lainkaan riekkunut, ja ukkikin oli saanut olla rauhassa. Nino tuppaa välillä olla ukkia kohtaan "kurja hurtta",  yrittää selvästikin pomottaa,vaistoaa kai jotenkin,että ukista ei halvauksen vuoksi ole niin kovaa vastusta. Juu,meidän koira ei ihan aina muista käyttäytyä..Hienosti meni siis hoitopäivä ja koira oli aivan puhki kun tuli kotiin. =0)

Tänään aamulla bongasin vallan erikoisen jutun aamulenkillä,oltiin menossa vasta omien postilaatikoiden kohdalla ja Nino laidunsi syksyn viimeisiä heiniä keskittyneesti,kun huomasin,että mitä ihmettä, hiivatin iso kissa juoksee kohti. Mitä vielä, "kissa" teki oikein elokuva-jarrutuksen muutaman kymmenen metrin päähän ja tosi sujuvan täyskäännöksen, se siis mikään kissa ollut vaan ihan rehellinen kettu! Nino ei otusta huomannut lainkaan ja hyvä niin,olisi voinut tulla turhan reipas aamulenkki, niinkuin on muutaman rusakon kanssa joskus käynyt..todellakaan kun meidän koira ei aina ihan muista totella. =0)
Iltapäivällä käytiin viimeisillä energian rippeillä metsässä juoksuttamassa koiria Niinan kanssa, koirat löysivät vallan mukavan pienen suon ja paahtoivat sata lasissa pitkin suota ja ympäröivää metsikköä. Nyt kun koira on sopivasti kuivunut,niin voikin taas lähteä ulos kastautumaan,kuuluu taas vettä tulevan ihan vallan reippaanlaisesti..