Kulunut viikko on kulunut nokkaa niistäessä. Ollaan Miron kanssa oltu etelän reissusta asti vähän puolikuntoisia,mutta nyt viikolla se äityi taas ihan urakalla kunnon räkätaudiksi,kuumetta ei ole,mutta kamala yskä ja nokka virtaa.Miro on nyt kuurilla ja mun kuntokuuri on tauolla. Nino kävi hakemassa perjantaina rabies-rokotuksen,joten Miro sai taas vähän lohtua omalle lääkäri-reissulle. Rokotteesta tai hirvenluusta johtuen NIno on ollut vähän pakki sekaisin.

Pari jälkeä ollaan kuitenkin ajettu sitten edellisen kirjituksen. Viikko sitten pellolla n. 700m ja 6 keppiä. Ei Nino tarkan tarkka peltojälkikoira ole mutta kepit löytyi. Ja oli haastettakin,kun jälkeä tallatessa pellolla ehti kirmata kolmekin eri koiraa..

Eilen hytistiin ennen työvuoroa metsässä. Aika poskelleen meni metsäjälki tauon jälkeen,oma moka kun en jarrutellut menoa. Toka ja kolmas keppi jäi,inelosen löysin mie ite, Nino juoksi suoraan yli. Toivottavasti lumet pysyy vielä hetken pois,että ehdittäisiin vielä muutama jälki ajella ennen talvitaukoa.

Tänään Ninolla oli tilaisuus saada itselleen uusi kaveri,kun saatiin kutsu treffeille vuoden ikäisen sakemanninartun kanssa. Mutta ei näköjään Ninni uusia ystäviä kaipaa. Ihan kamalasti ei nääs herra nuoresta tytöstä välittänyt, meni lähinnä äänekkääksi keskusteluksi ja neitosen väistelyksi koko touhu. Taitaa oikeesti olla Ninon kakara-kiintiö täynnä.