Vettä on sadellut kiitettävästi viime päivät. Eilen kävin kokeilemassa ekaa kertaa sitten viime syksyn peltojälkeä. Pelto oli märkä, savinen, liukas.. Tein ehkä turhan "tiiviin paketin", jälki oli max. 200m, 4keppiä ja kolme kulmaa. Kovinkaan kehuttavasti jälki ei kulkenut, ekalle kepille oli vielä joku tolkku touhussa,mutta sitten Nino jäljesti koko ajan reippaasti sivussa. Toinen keppi löytyi,mutta matka jatkui ennen kun ehdin paikalla, johonkin koira sen sinne peltoon roiskasi. Siitä sitten lyhyemmällä liinalla jatkettiin matkaa, kulma onnistui,mutta kolmas keppi jäi ja samoin kun kolmas kulma meni huti. Jälki vielä löytyi hetken päästä ja se viimeinen keppi. En tiiä kuinka paljon hankaluutta tuotti osittain vettä lilluva pelto ja aika reipas tuuli, toisaalta pellolla Ninolla on tähänkin mennessä jälki kulkenut huonommin.
Jäljen vanhetessa ehdittiin tehdä pieni metsälenkki ja positiivinen yllätys oli kun kapealla polulla tuli kaksi pyöräilijää vastaan ja Nino pysähtyi kuin seinään SEIS-käskyn kuultuaan. Eikä piitannut pätkän vertaa koko ihmisistä, yllättävää!
Tänään oltiin myös peltomaisemissa,mutta tyydyttiin vaan frisbeen heittoon kurasella pellolla. Jossain vaiheessa Nino oli kai ehtinyt kompuroimaankin,kun oikea puoli päälakea ja rinnukset oli aivan ravassa. Näytti siltä,että todennäköisesti ojan ylitys on tuottanut ongelmia ja koira ollut omistajansa tapaan turvallaan. =0)
Vatsapuolella vaikuttaisi,että raparalli on takana päin. Nappuloita Nino on nyt syönyt muutaman satsin ongelmitta. Puruluita en ole vielä kokeillut. Liekö vatsavaivan aiheutti kuiten joku pöpö tms. Pääasia,ettei ruoka kuitenkaan.