Takana on viikko mökki-elämää kolmen koiran kanssa. =) Olikin osittain aika märkää touhua, jos vettä ei tullut taivaalta,niin sitten koirat puljasivat meressä. Tosin Nino ei enää jostaan syystä ui,kahlailee vain. Elmokaan ei ole ainakaan vielä kamala vesipeto,mutta muutaman uintikiekan sentäs heitti. Dana on oma lukunsa..se ei kai muuta tekisikään. =)

DSC_0082-normal.jpg

DSC_0424-normal.jpg

DSC_0426-normal.jpg

Mökkilomailu kului aika pitkälti rantsussa ja mökkipihassa puuhaillen,koirat touhusivat omiaan ja lähinnä Elmo ja Dana rallittivat menemään. Nino otti iisimmin,se on ollut jotenkin vähän ehkä vaisu ja toisaalta taas "äksy"ja hermostunut,etenkin Danalle. Mitään varsinaista kipua se ei näytä. Välillä tosin tuntuu,että sillä olisi taas jumituksia niskassa,jonkunlaista jäykkyyttä. Ehkä kipulääke kuuri voisi olla paikallaan. Onhan Ninolla tosin jo ikää, 11v. lähenee uhkaavasti ja Elmo on ollut iso elämän muutos, että elo ei ole ihan niin seesteistä,kun silloin ainoana koirana. Että voihan tuo elo hermoon välillä käydä. Ranta-ja pihatouhujen lisäksi käytiin rämpimässä jokunen metsälenkki ja Elmo treenasi pariin kertaan jälkikeppejä ja Nino ajeli yhden reilu 600m jäljen. Mutta kyllä me enemmän vaan niin kuin lomailtiin,niin kuin lomalla kuuluukin. =)

Papsu <3

DSC_0072-normal.jpg

Elmo laiturilla

DSC_0165-normal.jpg

Elmo veneilee ekaa kertaa

DSC_0193-normal.jpg

Elmo hoiteli osan lenkityksestä =)

DSC_0155-normal.jpg

Elmon aarre,päätön ahven

DSC_0437-normal.jpg

Mun koirat =D

DSC_0146-normal.jpg

Auringon ottoa.. ei vielä ihan kamalan lämmin

DSC_0403-normal.jpg

Yhet riehuu

DSC_0314-normal.jpg

DSC_0339-normal.jpg

Nino katselee

DSC_0428-normal.jpg

Maisemaa

DSC_0376-normal.jpg

Mitäs muuta sitten.. Jälkitreenissä ollaan käyty. Ninolla normaalit jälkensä,menevät Ninomaiseen tapaansa,joskus jää keppejä,joskus ei,kolmoset on nyt ollut ne jäävät. =/.  Elmolle matkat on kasvatettu n. 100 metriin. Se vähän tuppaa rynnimään,namit ei kamalasti kiinnosta. Keppejä ollaan harjoiteltu. Elmo on käynyt leikkimässä Nemon kanssa viikottain,pojat kasvavat aika samaan tahtia. DSC_0340-normal.jpg

Nino on käynyt Saku&Rambo lenkeillä viikottain. Elmon kanssa ollaan kuljeksittu kaksin jonkin verran,ettei ottaisi niin mallia Ninosta ja sosiaalistuisi ihan omineen. Ninokin tosin pääsi omalle spesiaali- reissulle,kun käytiin paikallista juhannus-kokkoa katsomassa. =)

Elmo on jännä, esim. pesispeleissä ottaa lunkinsi,ei haittaa äänet,ihmiset yms. Mutta sitten hiljasimmilla raiteilla pitää ihmetellä ja välillä ihan jännätäkin ihmisiä,pyöriä..Jollekin koirille rähistään. ARGG! Vahtiviettiäkin tuntuu löytyvän ainakin omalla,mummin tai mökkipihalla, häntä tanassa on haukkumassa.. Tutustumaan tulevia ihmisiä jännittää,mutta sitten kyllä häntä viuhuen menee tutustumaan,mutta kamalan kauaa ei ihmiset kiinnosta. Aika kiltti ja kuuliainen pentu Elmo on,vaikkakin tekee silloin tällöin pientä tihutyötä ja siitä syystä on saanut lempinimen Elmistön Kalmisto. Ja vauhtia tuossa pienessä pojassa on, ehkä aika kultaa muistot..mutta musta Nino ei ikinä ollut noin vauhdikas. Elmo vaan menee ja sitten sille sattuu jotain,se juoksee puuta tai rappusia päin. Tippuu jostain.. Kaatuu rymistellessään. Onneksi luita ei ole mennyt,muutama naarmu tosin löytyy..

Kultaisista muistoista puheen ollen..tähän kesään mahtuu valtavasti suruakin..ensin siirtyi sateenkaari sillalle Ninon veli Rasmus ja noin viikko siitä, toinen veli Karo. Yksi  aikakausi alkaa olla päättynyt. =( Näitä oli viisi veljestä, kolme niistä on ainakin nyt koirien taivaassa,yhdestä en ole koskaan kuullut mitään. Meillä on ihanat muistot, etenkin alkuaikoina oltiin enemmänkin tekemisissä ja paljon on tukea,kokemuksia ja ajatuksia vaihdettu vuosien varrella ja yhteydenpito on Helin ja Taijan,Katria unohtamatta, kanssa jatkunut kaikki nämä yli 10 vuotta, vaikka veljekset eivät tekemisissä ole olleetkaan. Kiitos teille kuluneista vuosista! <3 Luka, ja viimeisimpinä Rasmus ja Karo, juoskaa onnellisina ja vapaina koirien tavaassa. <3