Aika lailla iisisti ollaan viime päivät oltu. Suurin osa päivästä löhöilty pihalla ja välilllä tehty pikku reissuja mummolaan, rantaan, ukille jne. Uimassa ollaan siis edelleen  käyty, vaikka koira kyllä vähän jo haiskahtaa tiskirätiltä. Mutta ei kai nää kuumat koko kesää kestä, tai ainakin sinilevät jossain vaiheessa haittaa jo uinti-harrastusta. Maanantaina käytiin ekaa kertaa veneilemässä, Miro 5kk pääsi ekaa kertaa veneeseen ja ukin sylissä ohjaamaankin. =0) Sen verran siinä touhottivat,että kävästiin vähän kivelläkin.. =0)Nino sai sen reissun passata, sen verran oli viime vuonna vauhtia veneilyssä,että ihan veneen kansia säästäen sai viettää sen ajan kotona.
Eilisellä uintireissulla mukana olivat Niina ja Saku,mutta eivät koirat ihmeemmin tälläkään kertaa spurttailleet keskenään. Sen verran ollaan treenailtukkin,että eilen illalla käytiin jäljellä. Kuumahan sielläkin oli, jälki oli aika hankalassa maastossa, suota ja suopursuja,lopun matkaa risukkoa. Mittaa jäljellä oli taas rapiat 300m ja yksi kulma vain. Kuudesta kepistä 2 keppiä jäi matkalle ja loppu-osa jäljestä meni muutenkin plörinäksi. Ninolle iski jano ja vietti ojassa juomassa vissiin liikaa aikaa ja unohti vähän mitä oli tekemässä.. Vauhtia pitäs saada jäljeltä edelleen reippaasti poijes. Ja näillä keleillä vielä lyhyempää jälkeä ja helpommassa maastossa.
Tänään pyörähdettiin taas uimassa, ja enpä tajunnut viime tekstissä koputtaa puuta..Tänään sitten piti pari pyöräilijäpoikaa käydä räksyttämässä. Mikä lie järjen katkos kävi,kun väkeä pyöri uintipaikalla vaikka kuin ja ne pyöräilijätkin siinä olivat jo jonkun toven, ja sitten yks kaks yllättäin välähtää,että haukutaapas nuo. Hyvin se siltä kuiten pois tuli, eli jotain positiivista. ;0)Toivottavasti rallitukset ihmisten ympärillä ja kaikki muu hölmöily (ei anna kiinni jne.) ovat jääneet sinne kakara-aikaan.
 Illan suussa käytiin koko viikon ainoa ns. lenkki, millään en voinut vastustaa "maalaismaisemaa"; hiekkatietä,peltoja,hevosia ja käydä tunnin verran lenkkeilemässä, sillä välin kun isäntä oli kalastelemassa.