Eilen aamulla startattiin siis kohti Haukkulaaksoa ja Ekho:n hoffileiriä, kokoonpano oli sama kuin viime kesänäkin,eli meidän lisäksi mukaan lähti Katja ja Vallu sekä Kati ja Leevi. Mukavasti leirille oli väkeä saapunut,aamun esittelykierroksella hoffeja oli parisenkymmentä ja iltapäivällä muutama vielä lisää.
Aamun treeniohjelmassa oli jälkeä tai viestiä, mieltymysten mukaan. Myö suunnattiin jäljelle, jossa Kathrina ystävällisesti teki Ninolle mukavan 400m jäljen. Jälki oli aika koheltamista ja miekin sain ihan kunnolla tuntumaa Taipalsaaren maaperään, menin siis turvalleni. Ja vähän sen jälkeen sitten metsästä ilmestyi koira ja sienestäjä. Se sitten sotki jäljestyksen hetkeksi kokonaan, vaikkakin, toisaalta hyvä että sattui kerrankin reippaasti häiriötä jäljelle. Tuli sitäkin treenattua. Kuudesta kepistä Nino löysi viisi. Hyvin se keppejä ilmaisi ja sitä hävyksiin jäänyttäkin etsi kauan,mutta ei löytänyt,kuten ei myö ihmisetkään. Liekö kuiten väärä paikka mitä nuuskutteli tai jotain.
Juomatauko jäljen jälkeen
870800.jpg
Jälkitreenien jälkeen oli tarjolla ruokaa (hyvää!) ja sen jälkeen koiruuksien kuvausta. Iltapäivällä sitten tottistreeniä,esineruutua ja agilityä. Myö käytiin lorvimassa hetki tottiskentällä,olishan siellä ehkä jotain kannattanut tehdäkkin, kun olisi ollut tietäviä neuvonantajia paikalla.. Sieltä suunnattiin sitten esineruutuun. Nino haki ruudusta kaksi esinettä, ensimmäinen kerta muutes,kun vieras vie esineet ruutuun. Kyllähän Nino ne sieltä haki, ensin tosin vei ensimmäisen esineen kauemmas, toi sitten sen toisen ja sen jälkeen vasta sen ensimmäisen..Eli ihan ei esineruutu mennyt niinkuin piti ja hallintakin oli hukassa,mutta pääasiahan on hauskanpito.
Suurin hauskuus, ainakin yleisölle oli agility. Blondit radalla:Olikohan kolmas kerta,kun Ninon kanssa yleensä mennään agiesteitä. Ehkä ei kannattaisi kuiten aloittaa agi-uraa menemällä sata lasissa ja kaikkia esteitä kerralla. Ihan aluksi Nino hyppäs tottiksen pystyestettä päin, ihan vain innoissaan. Siitä sitten radalle ja Nino kaarsi joka esteen jälkeen mun eteen ja muutaman kerran kun oltiin siinä säädetty mie pääsin taas tutustumaan Taipalsaaren maaperään, vissiin melkein voltin kera. Kädellä kai koukkasin esteeseen ja taas oltiin turvallaan ja este levällään. (Edit: Kädellähän mie sen esteen koukkasin, todistusaineisto A´la Katja Tilli)
871518.jpg
Ja hetken päästä Nino vielä törmäsi esteen rimaan.. Eli eipä taida olla meidän laji.. Vaikkakin käytiin vielä ennen kotiinlähtöä salaa ja katseilta suojassa rata pariin kertaan läpi, hiukka vaan rauhallisemmalla tahdilla..
Varsinaisten touhujen lisäksi ehdittiin siinä haastella hoffijuttuja ja vaihdella kuulumisia. Ja Nino pääsi taas päivän kohokohtana pulahtamaan uimassa.
Mammanpojalla oli taas tuhottoman vaikeaa olla missään kiinni,etenkin jos mami oli näkyvissä tai kuultavissa.
Mie en haluuuu olla täs!
871374.jpg
Rasittavaa! Mutta kun ei autossakaan viittis koko aikaa pitää,etenkin kun vieläkin auto lämpiää saunaksi auringonpaisteessa.
Meillä oli hirmuisen hauska leiripäivä, KIITOS siitä kaikille! Rankka päivä oli, sekä koiralle että ohjaajalle. Vielä tänäänkin uuvuttaa ja lihaksia särkee..mustelmat ovat kyllä hyvin olemattomia.
Leirikuvia löytyy TÄÄLTÄ  kuvat:Katja Tilli