Jälkitreenipäivä. Eka paikka meni pieleen, kun siellä oli hirvestys menossa,joten suunnattiin toisiin metsiin. Ninolla oli taas ihan normaali jälki, kepit alkoivat nyt aikasemmin taas, pari kulmaa ja mittaa  vajaa 500m. Parin viikon tauon jälkeen jälki meni hyvin,itse asiassa, Nino oli tarkempi jäljestyksessään ja näki,että sillä oli intoa hommaan. Kiire oli kyllä taas kova ja kepin ilmasut meni taas reilusti keppien pureskeluksi. Kyllä se ne selkeästi ilmaisee, mutta  eihän se mitenkään tyylikästä ole. =0) Nino ei malta kepeillä odottaa  ja syödä namipalkkaa. Mietittiin porukalla,josko sitä yrittäis palkata jollain muulla, niillä kepeillä? Tai lelulla? Kokeillaan..
Nyt oli tullut jo KKS:n sivuille speedrace tuloksetkin. Ja tosiaan meidän joukkue sijoittui kahdeksanneksi (8/20). Nopein meidän joukkueesta oli Vallu (Gipstern Faust)ajalla 6,27. Kassu (Gautiergold) pinkoi ajan 7,15, Leevi (Damirazin Zalainen Ase) 7,21 ja Nino 7,23 oli siis nopempi kuin muistin. Nino oli jaetulla 53 sijalla.
Uusimmassa Koiramme-lehdessä oli juttua koirien uintikisoista. Järjestäispäs täälläkin joku sellaset,niin heti osallistuttais!