Retki- kausi on siis avattu, reilut kolme tuntia vietettiin tänään korvessa etsien kanttarelleja ja mustikoita sekä tietysti eväistä nauttien. Ninon kanssa tehtiin ominemme muutama oma retki syvemmälle metsään ja suolle, muiden viettäessä aikaa "leirissä".
Saalis jäi kyllä tänään niukaksi, sieniä ei löydetty yhtään,vaikka piti olla varma paikka. Pitää yrittää myöhemmin uudelleen. Mustikoitakin oli tosi vähän ja pieniä kun mitkä, yhet soppamarjat sitten niitä kerättiin.
Nino paineli metsässä totuttuun tapaan tuhatta ja sataa ensimmäisen puol tuntia, sitten meni jo pienempi vaihde päälle ja meno muuttui jolkotteluksi. Siinä ensimmäisen puolen tunnin aikana ehti taas turkin värikin muuttua suo-ojassa. Kuva vaan ei kerro ihan koko totuutta..ja sitä hajua.
1740602.jpg

Eväs-aikaan heilahti sitten hihna,kun muutaman kerran yritti pölliä Miron eväät. Tauon jälkeen sitten taas jaksoikin painella. Nino voisi juoksutyylillään hyvinkin soluttautua paikallisiin pupuihin.=)
1740639.jpg

1740646.jpg

Miro oli vähän vetämätön koko reissun ajan ja nukkuikin sitten autossa,kun pysähdyttiin kotimatkalle tarkastamaan vielä yksi metsäpalsta. Koti kun päästiin herralla olikin jo kuumetta. Taitaa olla joku kesäflunssa tuloillaan. =(
Mä meinasin tuossa viimmisellä metsäpaikalla saada sydänhalvauksen,kun Nino lähti takaisin autoille ja mie raahustin perässä ja yht'äkin alkoi selän takaa kuulua,että joku tulee rytinällä ja puuskutuksella kohti. Paniikissa käännyn ja kukapa muu siellä kun ihan oma koira vaan. En tiedä miten se sieltä suunnasta tuli,liekö eksynyt autolle mennessä vai missä lie seikkaillut.=) Löytyypä täällä suunnilla karhuja ja susia, mutta enemmin mie kammoksun kyllä ainakin vielä hirviä ja hirveksi ehdin Ninon rytinääkin säikähtää.=)
Mukava reissu oli taas vaikka saaliin kannalta hukkareissu,mutta saatiinpa raikasta metsä-ilmaa ja Nino juosta ja liikkua vapaasti.
Niin kivaa on,että silmät on ymmyrkäisenään..
1740723.jpg

Lopussa ei enää jaksa kun makoilla
1740732.jpg