Hätänumero- päivä aloitettiin meillä kuskaamalla Nino jo heti tänään sinne eläinlääkäriin. Aamulla soittelin kaupungineläinlääkärille Ninon näppylästä ja heti kymmeneksi saatiin aika. Nino oli,kuten arvata saattaa hivenen vauhkona. Meni kuitenkin vauhdilla sentäs sinne sisään. Kovasti se pakitti ja väisteli, kun lääkäri yritti silmää katsoa,mutta sai se sitä sen verran vilkastua,että torstaina sitten mennään uudelleen, rauhotetaan ja nipsastaan näppy poijes. Sen ihmeempiä ei siinä sitten jaariteltu,Ninolla oli hiukka kiire pihalle.=)
Iltapäivällä suunnattiin Miron kanssa paloasemalle katsomaan paloautoja ja ambulansseja, Miro on aivan innoissaan kaikista autoista. Vissiin kaikki pikkupojat ovat? Ihmeteltiinpä siellä vähän sitten erinäköisiä koiruuksiakin kuin Nino on, eli paikalla oli myös Vapepa-piste ja siellä merkkarihoffi Nita ja aussi Tossu.
Vuoronperään kun pojille sitten ohjelmaa kehitellään,niin illalla vielä lenkkeilivät Niina ja Saku meille. Mä olen sen verran tyly emäntä,että toinen vieras sai rapatassuineen jäädä pihalle ja Nino sai painua myös pihalle kaverinsa kanssa. Piha olisi tilaa telmiä,mutta ei, pojjaat ne istuvat vaan oven takana ja tuijottavat surkeina sisälle. Saateltiin sitten kaverit kotiin myöhemmin ja koirapojat saivat ottaa kentällä pienet painimatsit, vähän ajan päästä alkoi jänöjen jäljet kiinnostamaan enemmän,niin hihnaan heilahtivat molemmat. =)