mutta mitään se ei haittaa.. Mieli on iloinen

Ja touhua piisaa..

Kuten kuvista näkyy,että jätti kivaa on, kun on lunta ja pakkasta! Nino vaan pudottaa parhaillaan luultavasti kaikki karvat ja vähän päälle ja kohta varmaan tulee jo kylmä,kun turkkia ei ole nimeksikään.

Ihmeesti tota energiaa on piisannut,vaikka ollaan taas taisteltu Ninon syömättömyyden kanssa,pakkanen paukkuu ja touhua on ollut yllin kyllin,mutta koira ei vaan taas ole meinannut syödä mitään. Jokin vatsa-ongelma kai tällä kertaa kyllä taustalla on ollut,eikä pelkkä nirsoilu,kun ajoittain musta koira on ollut jotenkin vaisu tai ei ihan oma itsensa ja ulkona välillä liikkui oudosti.Periaatteessa on normaali,mutta jotenkin mulla on ollut takaraivossa,ettei kaikki ole kunnossa. Lopulta sitten ongelmat alkoivat niin,että Nino oksensi kasan ulkoa syömiään nenäliinoja (siis se syö niitä ja jos et ehdi kieltää,niiden pois saaminen on melkein mahdoton tehtävä,niin nopsaa se ne nielee),sitten alkoi kakkavaikeudet,kolme yötä se juoksutti mua ulkona, muutama päivä meni ähisten ja puhisten,kakkapaikkaax1000 etsien, vähän tuli ulos eli mitään kunnon tuketta ei kai ollut. Nyt on sitten pakkojuotettu öljyä,kytätty kun haukka nenäliinojen imurointia, tehty ruuaksi puuroa ja herkkuja,että tulis jotain mahan täytettä,et tietäs onko se ummessa vai ei. Vaikea muuten sanoa,kun jos mitään ei mene sisään,niin ei kai sieltä ihmeitä  uloskaan voi tulla. Mutta nyt pari päivää koira on ollut okei,mikä lie nyt sitten olikin vaiva. Mietin tossa,että Nino kyllä reilu viikko takaperin tippui auton paksista hutiloidun hypyn takia suoraan sivuttain vetokoukun päälle ja oli siinä hetken jumissa,että olisko siitä saanut vatsaansa jonkinlaisen tällin ja siitä ongelmat johtuneet? Mie kyllä ehdin taas jo pelätä kaikki suolistosyövästä lähtien,mutta toivottavasti ongelmat on nyt lopullisesti ohi!

Talviremuamisen lisäksi ollaan ehditty olla "vakavammissakin hommissa",tänään vietettiin mekin 112-päivää, Ninon kanssa oltiin paikallisella paloasemalla edustamassa Kaakon Käyttökoirien riveissä, jaossa oli tietoa pelastuskoirista ja meitä oli muutama(hoffi voittoinen) koirakko siellä mukana. Hurjan mukava päivä,vaikka meidän iltapäivävuorolaisten aikana olikin aika hiljaista,mutta kyllä siellä onneksi jokunen rapsuttelija kävi.