Tämän viikon aiheena koirakuvissa on vapaa.
Nino saa vapaasti tulla sänkyyn ja myös sohvalle,vaikka ennen koiran tuloa meillä oli tarkka ajatus siitä,että koira EI saa mennä kumpaankaan.. =)
Omalla pihallakin Nino saa olla vapaana, kun on aidat ympärillä..
1310458.jpg
Sen verran paljon Ninosta löytyy vahti-ja suojeluviettiä,että ilman aitoja en uskalla sen antaa vapaana alueilla mitä se pitää ns. omanaan.
Vapaana Nino saa kyllä lenkkeillä,vaikka tuottaa välillä päänvaivaa,missä sitä vapaana ulkoilee.  Suosikkimetsät on kieltokyltitetty metsästäjien puolesta, eli sinne ei enää mieluusti ilkeä mennä.. =(
 Mutta jonkinlaista vapaana ulkoilua sitä yritetään päivittäin kehitellä, koska mie luulisin,että koira tulisi hulluksi,jos ei saisi välillä kulkea ilman remmiä ja revitellä vapaana. Nino ei etenkään yksin häipyile kovinkaan pitkälle, harvoin häviää koirakaverinkaan kanssa näkyvistä. Puput saavat kyllä kyytiä, eli sen suhteen tarkkana saa olla. Samoin sen verran mun mielestä pitää ottaa kanssa ihmiset huomioon,että tarkkana kuin porkkana kuljen,että saan koiran kiinni,jos koiria tai ihmisiä ilmaantuu ihan lähelle. =) Kaiken kaikkiaan yritetään olla silleen järkevästi vapaita.

Tänään nautittiin vapaudesta hetkellisesti talvisissa maisemissa ja ihanassa lumisateessa!
Ensin hiljaisella hiekkatiellä
1310476.jpg
Etsittiin limsapulloa pellon kupeesta pusikosta
1310478.jpg
Ja mentiin vielä metsikköön
1310487.jpg