Jos asiat olis toisin,Roni täyttäisi tänään 14 vuotta. Mutta nyt on vaan muistot ja onnittelut lähtee sinne jonnekkin, pilvenreunalle!

Edellisen tekstin jälkeen ollaan ehditty jälkeillä kahteen kertaan,ekat treenit Myllykylässä,jolloin löytyi 4 keppiä kuudesta,vaikka jäljestys oli hyvää,johonkin ne kaksi keppiä jäi. Siinä kesken jäljestyksen piti käydä metsälopakossa uimassa,mutta ennen ja jälkeen uinnin kepit löytyivät,eli jonnekkin muualle ne jäivät. Haastetta jäljellä oli,koska pitkä pätkä jäljestettiin polulla tai sen vieressä. Viime viikon treenit oltiin sitten vähän pitemmässä matkassa Miehikkälässä,treenailtiin siinä kera makkaran paiston.Mukavaa välillä,että on uusia metsiä ja muutakin oheistoimintaa.Treeneissä oli kyllä hemmetinmoinen kiire jäljellä, tuloksena viis keppiä..Vähän hutilointia siis.

Kuvat:katja Tilli

17.5 oli meidän seuran mätsäri,Miro olis mieluusti mennyt lapsi-koira kehään,mutta ei sitä vielä uskalla sinne Ninon kanssa laittaa pyörimään. Mätsäri onnistui ihan mukavasti helteisessä säässä,n. 65 koiraa sinne osallistui,ihan sopiva määrä.Danakin kävi kehässä pyörähtämässä,Max-bulleron piti ensin osallistua,mutta Max on nyt saikulla ja pitkällä sellaisella ristiside-vamman takia.

Nino kun ei päässyt mätsärin se pääsi sitten iltapäivällä isomummille koulutukseen,aiheena Nouda! Ja kouluttajana mun serkun 3v. tyttö. Erilaisia leluja piti siis noutaa milloin mistäkin.

Nyt sitten vietetääkin treenivapaata kesäloma- viikkoa, kun tiistai-treenit olis pitänyt vaihtaa toiselle päivälle ja kaikki tyytyväivät viikon treenitaukoon,joten nyt sitten lomaillaan vaan,aurinkisessa ja lämpösessä säässä. Eilen ehdin tosin manaamaan,että oppisin lenkkeilemään koiran kanssa vaan ihmisten ilmoilla,siistissä paikassa. Metsälenkillä Nino löysi suon ja edessä oli pesu.. illalla se lotusi sorakuopassa ja otti siihen märän turkin päälle hiekkanaamion. Eli tänään meillä siivotaan.