Upeat ilmat vaan jatkuu! Eilinen hieno keli piti uhrata suurimmaksi osaksi siivoukselle, joten vasta illalla päästiin kunnolla Ninon kanssa ulkoilemaan. Lähdettiin taas Niinan ja Sakun kanssa sellaselle perinteiselle "juoksutetaan pojat nopsaan"-lenkille,joka tällä kertaa kesti tutusta syystä (ei varsinaisesti eksytty,mutta vähän käytii vääräl puolel  jokkee..Cool)11/2 tuntia. No koirat oli tyytyväisiä ja miekin ehdin kotiin katsomaan Greyn anatomian. Eli suurta vahinkoa ei sattunut.Hymy

Tälle vapaapäivälle olikin sitten suunnitteilla taas pelto-metsäretki. Ja ilma oli mahtava ja hankikin kantoi,ainakin Ninon ja Miron. Kivasta ilmasta huolimatta oli pikkasen välillä hermoja kiristelevä reissu, Mirolle kelpaa tällä hetkellä vaan äiti ja nyt olis sitten äitin myös pitänyt kantaa pikkuherraa.. Ja justiinsa kun Miron saa rauhoittumaan tule Nino joka roikkuu takinhihoissa "tehdään jotain,tehdään jotain tai anna keksi, anna keksi"-ajatuksella. Peltoo olis ympärillä vaikka kuin helkkaristi,mutta ei, meijän Nino ei yksin juokse eikä seikkaile.. Ja kun muuta aktiviteettiä ei järjestynyt, niin sittenpä pöllitään Mirolta pipo tai muuten vaan jaloissa pyörimällä tuupataan Miro kumoon ja taas oli kriisi valmis Miron kanssa. Rentouttavaa?

Onneksi leiripaikan löydyttyä ja eväiden syönnin jälkeen meno muuttui jo mukavammaksi.  Tais olla vaan nälkästä porukkaa. Oltiin tällä kertaa oikein varattu makkarat mukaan ja kyllä meistä partiolaisia tulee,saatiin tulikin syttymään, ihan metsästä löydetyillä tarvikkeilla, tai oli meillä sentäs tulitikut.SilmäniskuMuutamasta vahingosta viisastuneesta makkaran syönnin ajaksi NIno pääs puuhun kiinni. Ja vältettiin uusi kriisi!

Antakaa mulle makkaraa!

 

Meijän pojat keväthangilla

Vaikka Nino sai oman osansa makkaroista, sillä oli jatkuva vimma taistella repun kanssa ja etsiä sitä lisää ja lisää..

Makkaraa,missä on makkaraa???

Pitäkää makkaranne,mä lähden menee!

Kolme tuntia saatiin taas aikaa kulumaan reissulla ja kyllä oli väsynyttä väkeä,kun päästiin isomummilaan. Ja toisen kerran viikon sisällä multa kärvähti naama, ihan hyvä aloittaa nahkan polttaminen jo maaliskuussa.Nolostunut

Nyt sitten pitääkin ahkeroida töissä peräti viis päivää putkeen. Ens viikolla olisi tiedossa taas luultavasti agilityhölmöilyjä,kun ne tältä viikolta jäi väliin. Toivottavasti kivat kevät kelit (pakkanen,lumi ja aurinko siisi) jatkuu myös että päästään vielä retkille eikä mun siivoukset menny heti ihan harakoille.