Ninon vatsavaivat hellitti onneksi vuorokaudessa,eikä tarvinnut edes mattoja pestä,eli tarpeet tehtiin pihalle. Mikä lie pöpö sitten olikaan,niin pääasia,että hoitui noin nopsaan. Vaikkakin eilen sitten jo huoletti,kun mitään ei tullut ulos,vaikka ruokaakin oli jo edellisenä iltana saanut. Mielessä vilahti jo jonkunmoinen tukos,mutta iltalenkillä sitten unohtui sekin asia. Illalla kierrettiinkin puolentoista tunnin lenkki ja kummasti sitä täältä kotikulmiltakin löytyy uusia polkuja,kun vähän seikkailee.=) Ihan paras mahdollinen reitti se ei kyllä ollut,kun mustaa liejua ja vihreää lilluvaa vettä oli joka puolella ja koira siellä tietysti jatkuvasti. Omat jalat kesti onneksi kuivina,kun pääsi hyppimään mättäältä mättäälle. Pitää kyllä alkaa kohta tekemään listaa,mitä pitää muistaa opettaa seuraavalle koiralla,kun sellainen sitten joskus tulee. Yks asia ainakin on,että kiellettyä on uida paska-ojissa! No,olipa siinä oma hauskuutensakin, Nino lähti pöläyttämään pikkulintua ja vähän matkan päästä pölähti sorsat lentoon, ja tosi urhea hoffi säikähti aivan älyttömästi ja pinkoi pakoon,minkä kintuista pääsi. Sopivasti kun oli sitten jossain välissä kintut mukavasti ravassa, sopi sitten ottaa pieni hepuli. Mätäs,mätäs,mätäs täyskäännös,mätäs,mätäs,mätäs täyskäännös.. Kotona ei sitten enää ollut niin kivaa putsata kurakinttua ja itse asiassa aamulla sitten odottikin imurointi ja lattianpesu..
Tänään käytiin sitten raunioilla treenaamassa, yritettiin ennen treenejä juoksuttaa poikia (siis Ninoa ja Sakua),mutta tänään oli aikasta lämmintä,joten oli aika köyhät kirmailut. Rauniotreenit meni ihan kivasti, paitsi ohjaaja ei kyllä tajua mitään ja näyttää siltä,että jos mie yritän ohjailla Ninoa,menee vähän etsintä- sekä ilmasut sekaisin. Eli ehkä mie istun ens kerta kahvilla radan reunalla ja Nino saapi touhuta ite.=)
Huomenna sitten suunnataan Miron kanssa katsastamaan hoffit Haminan koiranäyttelyyn, Ninolla taitaa olla edessä vähän rokulipäivä,kun aamupäivä menee siellä näyttelyssä ja iltapäivällä ihmiset suuntaavat synttärijuhliin.