Eilen jäljesteltiin toista kertaa tänä vuonna ja hienosti meni. Aamu vierähti mulla jeesaamassa seuran tottis-ja ketteryyskokeessa,pari mallikasta suoritusta nähtiin sielläkin ja pelastuspuolen kokeet on kivoja,kun on monenmoisia rotuja mukana. 

Pari tuntia ehdin olla kotona ja sitten taas menoksi. Aamun auringonpaiste ehti siinä välissä muuttua harmaudeksi ja välillä pyrytti räntääkin ihan urakalla. Vähän haastava keli siis. Jälkien vanhetessa otettiin esineruutua, se meni kyllä ihan omanlaiseksi touhuksi.. Nino ehti hakea huomaamatta ekan esineen ja tuoda alueen keskelle ja sitten se haki toisen ja pudotti senkin siihen samalle alueelle ja sitten alkoi todenteolla nuuskutus. Mitä lie hajuja siellä oli,vaikka oli itse aluetta ollut aikasemmin mukana tallomassa,eikä siellä silloin mitään ihmeitä ollut. Lopulta löytyi  taas ajatus ja toi lopulta esineet mulle,yksitellen.

Ninon jälki oli loistava! Kiitti Katja! Jälki vanheni,osan aikaa räntätuiskussa, reilun tunnin ja pituutta oli jotain, oisko 400-500m?Jana onnistui yli odotusten,vissiin parhaiten ikinä ja tasaisen varmasti meni koko jäljestys. Muutama varmistus kulmissa ja kertaalleen mie olin varma että nyt ollaan hukassa,kun koira lähti mun mielestä takaisin sinne mistä tultiin,mutta ei,mie olin väärässä ja koira oikeassa. Side silmille mulle,niin en rupia ite sössimään,kun koira kerran osaa. Yks vaikea paikka tuli,kun Nino meni ohi neloskepin,parin kolmen metrin päästä hoksasi asian ja oltiin varmoja,ettei sitä enää löydä,mutta kuin ollakkaan löysihän se. Ja oikeesti teki pitkään töitä,eikä luovuttanut. Haastavasta jäljestä huolimatta 6/6 keppiä löytyi ja hienolla tasaisella suorituksella!  Nino tuntuu oikeesti rakastavan jäljestystä,mutta rankkaa se on. Ei edes hoffi-tyttö Venlan kanssa irronnut rieku-juoksuja jäljen jälkeen.

Mitäs meillä muuta.. Yksi kohokohta tais olla,kun Nino pääsi pitkästä aikaan kahdestaan Sakun kanssa metsälenkille,vauhtia piisasi kuin ennen vanhaan. Näköjään nuo pentujen kanssa lenkkeilyt ei ole niin "nastaa",kun niitä pitää pitää siinä samalla kurissa ja nuhteessa,missään nimessähän samalle tasolle ei voi alentua.No ehkä joskus,mutta ihan vaan hetkittäin.