Tärkein ensin! Äitini Roni-hoffi täyttää huomenna 12 vuotta,ikä jo vähän painaa,ihan ei enää jalat ole vetreimmät ja äänikin välillä menee,mutta reipas ja pirteä vanhus silti. Toissapäivänä jo ehdittiin pelätä ikäviä uutisia, Roni sai myös jostain ärhäkän ripulin ja takajalatkin teppuilivat,mutta tästä selvittiin säikähdyksellä. Toivottavasti aikaa on vielä paljon edessä!

Onnea ja iso halaus Roni!

Helteet ovat siis hellineet koko viikon ja me ollaan puljattu paljon vedessä. Ninon nahka on toistaiseksi kunnossa,vaikka turkkia piisaa ja sen sisältä on poistettu muutamat punkit. Eli riski olis tulehdukselle, mutta tänä keväänä ei onneksi ole mitään tullut.

Puljaamisen ohessa tiistaina jäljestettiin normaaliin tapaan. Nyt jäi keppejä taas,3 muistaakseen, muuten ihan ok jäljestys. En tiedä mikä nyt mättää,eikö nenä ole tottunut kuiviin ja kuumiin keleihin?

Eilen pyörähdettiin pitkän tauon jälkeen hakumetsässäkin. Ihan kivaa taas sekin,vaikka mulla on ollut sen haun suhteen uupuminen pitkään,etenkin metsätreenit ei innosta. Nino toimi suht samoin  kuin ennen. Niina ja Miro oli pressun alla piilossa, se meni ihan ok. Kummin kidnappaama poika löytyi.

Toinen maalimies olikin mies ja ihan vieras ja sekin meni ok. Haukku ei oikein onnistunut ilman käskyä, mutta uusi maalimies ei ollutkaan lainkaan ahdistava,jes!

Kamera ei ole uintikeikoilla kulkenut mukana,kuin vasta tänään, kuulemma tällä erää viimeisenä hellepäivänä. Liuta hyviä otoksia on jäänyt saamatta,mutta tänään tuli räpsittyä vähän kesän makua. Lämpöä n.+24.

Nino ja Dana irrottelee

Nino irrottelee yksin

Dana-seurueen innokkain vesipeto

Majakka ja perävaunu II (se I on Nino ja Saku)

Joku oli rannassa käynyt ennen meitä ja saanut saalistakin,joka lillui siinä rannassa.
Myös tänä kesänä Nino kantaa kalat rantaan.

Meidän porukan yrittelijäät,velipoika ja Nino,ei kalaonnea.