Nyt on sitten lääkärissä käyty, eilen sitten vihdoin ajan tilasin,koska ihan oikeesti meni jo hermot yöllisiin heräämisiin. Ja eipähän se muutenkaan oo kiva kattella ja kuunnella,kun koira pärskii ja samalla hakkaa päätä sängyn pohjaan tai vaihtoehtosesti kuonoa maahan,niin pohjanmaan kautta nääs aivastukset tulivat.
Yllättäin kyllä, viimmiset aivastukset ovat tulleet eilen päivällä... Jotta niinkin tehokas lääkäri,että pelkkä ajan tilaaminen paransi vaivan. =) No,en sitä perua viittinyt silti ja äsken sitten lekurista kotiuduttiin. Mitään hän siellä ei oikeestaan selvinnyt. Tarkempi tutkiminen vaatisi rauhoituksen ja se sai nyt vielä jäädä,koska edessä on kuiten silmän näppylän leikkaus (jolloin pitää taas rauhoittaa)jossain vaiheessa syksyllä ja niin kamalan vaikeet ei noi oireet kuiten ole ollu. Saatiin sitten Milbemax- tabletit mahdollisen nenäpunkin häätöön ja seurantaan ja jos oireet ei tolla häviä, tehdään sitten tarkempia tutkimuksia.
Mutta voi hyvät hyssykät tota Ninoa siellä lekurissa, se on aivan vauhkona ja sinkoili odotushuoneessa kuin rasvattu salama,suuntana ulkoovi. Tutkia se onneksi antoi,mutta sitten oli taas kiire ulos..=0 Siinä sinkoilun lomassa ehdittiin käydä vaa'assa, siinä +37kg paikkeilla paino pyöri, vaikka mie olen kattellu,että se olis taas vähän  laihtunut.