Flunssa jatkuu edelleen, mulle ei tule tauti kunnolla päälle,mutta miespuoliset ovat olleet ihan kunnolla kipeitä. Miro valvoi pari yötä,eli päivät ovat menneet lepäillessä. Onneksi viime yö oli jo parempi,että en ollut tänään töissä ihan naatti. Eilinen kuvaushomma peruttiin, mietittiin,että ehkä punainen nenä ja räkä-poskella ei ole mielekäs 1v. kuvan aihe.=)
Nino on vissiin kostanut mulle vähän sitä,että en ole sen kanssa mitään puuhaillut. Eilen olo salli jo kunnon lenkin ja sen verran siitä löytyy dominanssia vai mitä lie sen on,että piti taas välillä kokeilla saako ärjyä ja hyökätä kohti suksia kantavaa poikaa.. Tai saako hillua vastaantuleville koirille..Juu,ei saa! Eli rentouttava lenkki meni muutamaksi raivariksi. Luulisi neljä ja puol vuotiaan piskin jo osaavan käyttäytyä,mutta ei näköjään.  Koira-ohitukset nyt ei aina ole niin täydellisiä,mutta yleensä sujuvat aika siististi. Ja ei tuo nyt yleensä ihmisiäkään kohtaan ole kulmakunnan kauhu,vaikka välillä vähän epäluuloinen onkin. Ehkä on totta,kitä ainakin jotkut sanovat,että ainakin uroshoffit kokeilevat rajojaan koko ikänsä?
No, tänään sentäs ulkoiltiin hyvällä mielellä, kopiteltiin lumipaakuilla ja keppiä haettiin. Paitsi,että piski mokomaan iski taas tupsupipo-hulluus ja multa siis lähti pipo kesken lenkin päästä ja sain sen lumisena ja riepoteltuna pikkasella huijauksella takaisin. =)