Muutamat viime päivät ollaan keskitty reippaasti ulkoiluun. Sunnuntaina käytiin katselemassa tokoiluja tuossa lähikentällä. Ei se alokasluokka niin kamalan pahalta näytä, kun vaan vähän viittis ja ennenkaikkea vielä rohkaistuisi joskus kokeilemaan.. Katjalle ja Vallulle(Gipstern Faust) onnea tätäkin kautta 1 tuloksesta! Onnittelut tietty myös Minnalle ja kultsu Onnille sekä Mealle ja belgi Doorikselle.
Eilen sitten leikkeiltiin jo aamusta pitempi lenkki ja illan suussa ulkoiltiin vielä pari tuntia. Miro viihtyy hyvin vaunuissa, välillä nukkuu ja sitten leikkii tai katselee ja hihkuu koirien menoa. Eilen mukana menossa oli myös Niina ja Saku ja piskit saivat rallittaa tunnin verran pellolla ja uiskennella paska-ojassa siinä ohessa. Mitäpä sitä hauskaa kieltämään,vaikka hajuhaitoista saa sitten kärsiä ainakin seuraavan vuorokauden..Ei auttanut tuulettumisessa edes tunnin kävely raikkaassa syyssäässä.
Tänään aamulenkki meni pellolla bullisisarusten kanssa, likat juoksivat ja Nino niitä taklasi tuttuun tyyliinsä. Onneksi ovat vantteraa tekoa neitokaiset,ettei ihan luut rutise menossa.
Illan suussa taas kerran peltoreissulle pääsi mukaan dreeveri Mimi, vähän lepuuttamaan ajatuksia oletettavasta valeraskaudesta. Tein molemmille koirille pienet jäljetkin. Ensikertalaiselle Mimille 20m makkarajälkeä metsään ja Ninolle 200m pellolle. Ninolla ei toi peltojälki nyt kyllä suju, neljästä kepistä vain yksi nousi kunnolla..Siihenkin varmaan koira törmäsi ihan tuurilla.
Alla pari kuvaa..
Metsästyskoira työssään
951210.jpg

Huilitauko
951217.jpg