Edellisistä hakutreeneistä olikin kulunut useampi viikko ja hyvä,että saatiin eilenkään treenit pidettyä,kun väki oli vähissä. Neljä meitä sitten lopun perin paikalle ilmaantui. No ei sen väliä Ninolle otettiin kaksi ukkoa ja niistäkin toinen oli liikaa. Ensimmäisen Nino merkkasi jo keskilinjalta, hienosti meni ukolle ja ilmaisi. Siitä sitten Nino siitä ukolle ja me muut siinä sitten kehuttiin,kuin hienosti koira toimii..Mutta, ensimmäisen haukun jälkeen Nino päätti,että Susku on mörkö ja saa jäädä sinne puskaan ihan keskenään.. Se siitä sitten.. Saatiin me sitten lopulta Susku pois sieltä piilolta,mutta eipä nyt taas mieltä ylentänyt! Pitäs muistaa aina koputtaa puuta, kun kehuskelee.
Jos ei meillä nyt ihan treenit mennyt putkeen, niin muuten tutuilla hoffeilla tuli viikonloppuna menestystä. Leevi (Damirazin Zalainen Ase ) tokoili Kouvolassa ja on nyt TK2! Damon (Damirazin Dakatuuppari) ensimmäisen näyttelyn tulos oli Pek2 ja Kp! ONNEA MOLEMMILLE!

Vatsa puoli Ninolla on nyt taas ollut kunnossa, joko niiden Inubektien ansiosta tai sitten muuten vaan. Ja mattokin on takaisin lattialla, lähti onneksi puhtaaksi.
Tänään käytiin lenkkeilemässä uusilla reiteillä, pyörätien vieressä oli sopivasti metsäkaistaletta ja koira sai viuhtoa siellä irti. Siitä sitten lähdettiin tutkailemaan metsiä tarkemminkin ja hetki oltiin perinteisesti vähän hukassa,mutta löydettiin sinne minne pitikin. Harmi,ettei ollut taaskaan kamera mukana. Saatiin kuiten kunnollinen lenkki, puoltoista tuntia kirmailua kirpakassa syyssäässä! Eikä meitä edes ammuttu hirvenä,vaikka samaisilla tienoilla isäntä oli tuntia myöhemmin nähnyt monen monta hirvimiestä..