Viime kirjoittelu kerrasta onkin vierähtänyt aikaa ja hui,kauhistus täällä vuodatuksessahan on tapahtunut muutoksia.Hymy Mutta kaipa tätä osaa käyttää.
Vuosi on alkanut ihan normaaliin tapaan. Uuden vuoden aatto meni töissä kahdeksaan asti ja sen jälkeen yritettiin ampua raketteja,mutta Miro pelkäsi niitä. Vaikka Nino saattaa reagoida säpsähtämällä yksittäisiin paukkuihin, ilotulitusta se ei lenkillä edes huomannut. Edellisten vuosien tapaan sitä vaan tuntui ärsyttävän suunnattomasti "hengailevat" ihmiset.Kieli ulkona
Kotipihalla ampuivat vielä isännän kanssa yhden raketin ja hirvittävä hillunta ja niiden valopallojen kiinniotto oli päällä. Ei siis paukkuarkuutta meillä tänänkään vuonna,hyvä juttu! Toisilla vaan on toisin ja menneet päivät on tullut seurattua silmä kovana sekä nettipalstoja että tuolla lenkkipoluilla maastoa. Tuolta Husulasta näet katosi kultsu-narttu uuden vuoden yönä ja sitä on nyt etsitty kai melkein kissojen ja koirien kanssa,tuloksetta ainakin vielä. Toivottavasti koiruus löytyy! Silmät tarkkana siis kaikki paikkakuntalaiset ainakin.
Pitkä treeniatukokin katkaistiin eilen,kun käytiin esineruutuilemassa Katjan ja Vallun kanssa. Kyllä oli kivaa sekä koiralla että emännällä!
Nino puhkui intoa ja ihan muutaman kerran vingahti innosta odottaessaan ruutuun pääsyä ja syöksyi liikkeelle taas oikein ärinällä.
Tarkkana kuin porkkana


"Etsi"



                                                                                     Kuvat.Katja Tilli

Kuten kuvista näkyy lumitilanne ei päätä huimaa,mutta kunnon pakkasista ollaan saatu nauttia, useampi päivä on ollut -10-15 astetta,vihdoin siis kunnon talvikelit. Kovasti ollaan yritetty ulkoilla ja eilen kun oli lauhempi keli, käytiin taas iltainen ja pimeä riuekkumis-metsälenkki Niinan ja Sakun kanssa. Ja tarpeeksi blondi kun on kokeiltiin taas uusia reittejä,eikä tällä kertaa eksytty!Cool