Mie sain eilen illalla sähköpostia,että täällä Haminan suunnalla on koirista löytynyt täitä ja ihan useammasta koirasta.Yök! Tänään oli sitten töitten ja oman toisen hammaslääkärikeikan (selvisin toisestakin viisaudenhampaan poistosta hengissä!)jälkeen oli alettava kampaamaan Ninon turkkiin jakausta ja syynäämään,että ei kai niitä ole meillä??? Ei Nino mitenkään ole rapsutellut ittiään,mutta tarkastettavahan se oli. Ja mitään ei ainakaan toistaiseksi löytynyt. Onneksi. Tarkkana pitää nyt vaan olla koirakontaktien kanssa ja muutenkin. Ne on varmaan nää ei niin talviset kelit,jotka tuovat esiin kaiken maailman riesat!
Tutkailkaapa siis kaikki täällä suunnalla asustelevat koirienne turkit moisten pirulaisten varalta!


Kivempia juttuja sitten..
Ninon blogi on saanut tunnustusta Lauralta ja Seralta sekä Jessiltä ja Mirokulta, Kiitos Kaunis! Mukavaa,että blogilla on lukijoita ja he vielä viihtyvätkin! =)
Itse seurailen aika isoo kasaa koirablogeja ja kotisivuja päivittäin tai vähintään viikottain, kiva että ihmisillä piisaa intoa kirjotella koiramaisia,miksei muitakin juttuja ja kuviakin on aina kiva katsella.

Syksyisestä speedrace-juoksustakin tuli vihdoin ja viimein ne järjestäjän puolesta otetut juoksukuvat..Kauan siinä kestikin.. Ongelmia oli ollut ja kuvatkaan eivät olleet täysin onnistuneet,mutta kuvat kumminkin.
Nino Speedrace 2007
1213390.jpg

1213403.jpg