Tuntuu aina satavan missä mie vaan liikunkin. Jos pidetään treenit mun ehdottamana aikaana;sataa, mennään metsälenkille;sataa, tottiskentälle;sataa..No,ehkä se vaan on tätä syksyä.
Äh,enkä mie tänäänkään jaksanut mitään jälkeä talloa, menköön lauantai vanhasta muistista..Töitten jälkeen ehdittiin kyllä hyvin metsään, mutta kiva oli vain kulkea siellä ja tunnin verran pojat rymysivät pitkin märkiä pusikoita, muutaman päivän tauon jälkeen vauhti oli taas huimaa. Niinakin sai osansa märästä metsästä,kun oli kyykkysillään ja Ninon oli välttämättä päästävä syliin, tuloksena oli,että pyörivät lopulta Niina ja kaksi koiraa pitkin sammalikkoa.
Illalla, tarkan harkinnan jälkeen lähdettiin käymään tottiskentällä, tauollahan meidän periaatteessa piti olla.   Ihan mukavasti meni muutaman viikon tauon jälkeen tottistelut, tuntui,että koiralla oli ainakin pikkasen enemmän taas intoa. Mie tein muutaman ihan normaalin munauksen,namit väärässä paikassa, lisäkäskyjä jne. ja pienenä vinkkinä,pikkuhiljaa voisi namit jättää pois sieltä käsistä,ehkäpä 3-vuotiaan koiran pitäsi jo osata ja jopa totella ilman makkaraakin välillä. =0)