Blogissa on ollut taas hetken hiljaiseloa. Sunnuntaista asti ollaan vietetty mökkielämää, paikka ja mökki sama, samoin kuin touhutkin.
Uintihommelit jäi tällä kertaa jo vähemmäksi,taitaa olla jo syksy koirankin mielestä. Mutta pitäähän sitä silti vähän läträtä.
974916.jpg
Treenihommista vietettiin lomaa kokonaan ja keskityttiin vaan oleskeluun ja Nino pihavahdin toimeen. Metsässä käytiin lenkkeilemässä ja löydettiin paljon uusia kivoja lenkkipaikkoja, vaihtelevaa maastoa,kiviä ja kallioita Ninolle kiipeiltäväksi. Vähän harmittaa,että olishan sitä aikaa voinut vielä vähän enemmänkin siellä metsässä viettää, kun sitä siinä ympärillä oli,mutta miten sitä on välillä saamaton..ja sen lisäksi mie olen tällä suuntavaistolla ja erämiestaidoilla vähän arka yksin tuolla metsässä kulkemaan.=0)
974991.jpg
Pimeys  kyllä tulee jo tosi aikaisin, näin niinkuin katuvaloihin tottuneelle. Ja Nino oli hirmuisen kiinnostunut elukoiden hajuista, ei se noin innokas kotikulmilla ole..
Mukavat mökkipäivät vieteltiin, taisivat olla syksyn viimeiset. Ensi keväänä toivottavasti on aikaa jatkaa "harrastusta".