Ninon vatsavaivat on jatkuneet edelleen. On ollut ruikulia, normaalia ja kakatonta päivää.  Maanantai-tiistai välisenä yönäkin saatiin ulkoilla pariin kertaan.. Kertaalleen se on oksentanutkin, heinää ja mahanestettä. Edelleenkin koira on muuten normaali oma itsensä eli sinällänsä en ole huolissani. Harmittaa vaan,kun aikoihin ei ole mitään ollut ja nyt saa sitten miettiä mikä vatsan löysyyden aiheuttaa. Epäilyksenä on nyt mm. ruoka ja puruluut. Toivottavasti ei nyt ruoka ainakaan, A) ruoka on tähän mennessä sopinut tosi hyvin ja maistunutkin B) Justiinsa ostin uuden 15kg säkin ja maksoin itteni kipeeksi siitä..
Eilisestä Nino on syönyt jauhelihaa ja riisiä ja tänään vatsa oli taas normaali. Pitää kokeilla huomenna tai ylihuomenna taas nappulaa,kuin käy.  Hitsi, kun piisais intoa  ja tietoutta ruokkia koiraa pelkästään kotiruualla ja osittain barffilla. Nappula vaan on niin helppoa..
Vatsa-ongelmien lisäksi ei olla kovin ihmeitä puuhailtukkaan, normaaleilla lenkeillä käyty enemmän ja vähemmän vesisateessa. Sunnuntaina piipahti bullitytöt kylässä ja heidän kanssaan oli pienet kilpajuoksu-riekkujaiset. Muutaman kerran ollaan liidetty frisbeen perässä vihdoin puiduilla pelloilla, se vasta on kivaa,etenkin nyt kun on märkää, vesi ja rapa roiskuu!