Eilen tosiaan suunnattiin heti aamutuimaan Ninon kanssa kohti Taipalsaarta ja Ekho:n leiriä. Päästiin tällä kertaa eksymättä perille ja oltiin paikalla jo klo.8. Loisto suoritus ihmiseltä joka eksyy aina..=)
Leirillä oli kivasti väkeä, osa koko viikonlopun ja sitten muutama meitä vähän vähemmän aikaa olevia. Hoffeja paikalla oli näin äkkilaskemalta 16, ihan hyvä määrä siis.
Päivä oli täynnä äksöniä ja heti aamupalan jälkeen suunnattiin jälkimetsään, lähes koko porukalla. Jälkihommat tuotti vähän päänvaivaa,vaikka metsää oli ympärillä silmän kantamattomiin,niin vähän siellä sun täällä oli myös marjastajia. Jokainen sai kuiten lopulta jonkinlaisen jäljen koiralleen ja ihan kai kohtaleisesti kaikilla jälkihommat menivätkin. Kathrina tallasi Ninon jäljen ja mie olen tyytyväinen koiran suoritukseen. Alkuun kulki kuono "ylhäällä" ja meni vähän levottomasti,mutta kaiken kaikkiaan meni hyvin. Kiitos jäljen tallaajalle hyvästä jäljestä! Jälkihommissa vierähti aikaa nelisen tuntia,joten oli jo ruoka-aika kun palattiin takaisin Haukkulaaksoon. Ruuan jälkeen vuorossa oli viestiä ja agilityä, mieltymysten mukaan. Ninon kanssa mentiin esteitä silleen omaan ja rauhalliseen tahtiin. Tänä vuonna  en edes röntyillyt esteillä,mutta hyppäsipä Nino alla olevalta esteeltä suoraan niskaan..
1905679.jpg

Positiivisena yllätyksenä sain namin avulla Ninon pujottelemaan kepit,joita se aikaisemmilla kerroilla on kammonnut. Ja renkaan läpikin se hyppäsi,vaikka sekin on ollut hankala paikka.
Kuvassa kyllä mietitään hypätäkkö vaiko eikö...
1905694.jpg
Putket,pussit ja hypyt on kivoja
1905686.jpg
1905696.jpg
1905701.jpg
Agilityn jälkeen suunnattiin vielä pienen lampeen pulahduksen jälkeen esineruutuilemaan ja sitten alkoikin olla päivä täys.=)
Kotia kohti lähdettiin puol seiskan pintaan,eli ihan täys työpäivä tuli tehtyä. Vieläkin uuvuttaa,meitä molempia!
Kiitos vaan kaikille kivasta leiripäivästä!